Harry και Meghan πήραν τα παιδιά τους Archie και Lilibet και βγήκαν στους δρόμους πιο cool από ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Harry και Meghan πήραν τα παιδιά τους Archie και Lilibet και βγήκαν στους δρόμους πιο cool από ποτέ

Ακόμα ένα Halloween, ακόμα μία οικογενειακή έξοδος για Meghan- Harry- Lilibet- Archie.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και οργώνουν τους δρόμους του Montecito μαζί με τα παιδιά τους.

Halloween αλά Sussex

Το πρόσφατο Halloween και το έθιμο της φάρσας ή κέρασμα, έβγαλε τους Sussexes εκτός σπιτιού με τον Archie να περπατά καμαρωτός, τη Meghan να φορά καπέλο μάγισσας και την μικρή Lili να απολαμβάνει τα γλυκίσματα της μέρας στην αγκαλιά της μαμάς της.

Ένας γείτονας των Sussexes έπιασε με την κάμερά του την οικογένεια του πρίγκιπα να περπατά στη γειτονιά για το έθιμο του Halloween με τον Archie να είναι ντυμένος σκελετός, κρατώντας στο χέρι την κολοκύθα και την Lilibet να φορά μια φουσκωτή ροζ στολή.

harry.jpg

Μeghan και Harry δεν φορούσαν μεν στολή αλλά είναι λάτρεις του Halloween από την αρχή της σχέσης τους όταν πέρασαν το πρώτο Halloween μαζί με την ξαδέρφη του Harry Ευγενία και τον αρραβωνιαστικό της τότε και τωρινό σύζυγό της Jack Brooksbank.

To 2021, η Meghan είχε αποκαλύψει στην Ellen DeGeneres πως ο Archie είχε ντυθεί δεινόσαυρος και η Liliy λουλουδάκι από την ταινία Bambi.

sussex.jpg

To Halloween έχει υπάρξει μια γιορτή που φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα στον Harry, ο οποίος το 2005 είχε ντυθεί Nazi και είχε προκαλέσει οργή εναντίον του.

Ένα διαζύγιο θα ήταν καταστροφικό για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Οι φήμες για τη σχέση Meghan - Harry και το αν οδεύουν προς τον χωρισμό ήταν τελευταία πολλές.

Πάντως μια royal έξπερτ είχε αναφέρει πως ο χωρισμός θα ήταν καταστροφικός για τους Meghan και Harry και τόνισε:

«Αν υπάρξει χωρισμός, οι Sussexes θα αποφύγουν να το ανακοινώσουν για κάποιο διάστημα.

Είναι σύνηθες στους celebs να δείχνουν ενωμένοι μπροστά στο φακό, στον δρόμο που άνοιξαν ζευγάρια όπως ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith ή η Meryl Streep και ο Don Gummer.

Στην ανακοίνωση του χωρισμού, όλα τα μίντια θα έπεφταν στην οικογένεια και θα ήταν δύσκολο να προστατεύσουν τα παιδιά τους, οπότε θα υποδύονταν πως είναι αχώριστοι ακόμα κι αν ζούσαν χωριστές ζωές».