Netflix codes: Οι κωδικοί για κάθε είδους ταινίας που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν

Netflix codes: Οι κωδικοί για κάθε είδους ταινίας που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν

Αν προτιμάς τα δράματα μπορείς να πληκτρολογήσεις τον κωδικό 6384 και η πλατφόρμα θα σου εμφανίσει όλες τις δραματικές ταινίες που έχει διαθέσιμες.

Καθώς το κρύο σιγά σιγά μπαίνει ξανά δυναμικά στις ζωές μας και τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, η διάθεση για μαραθώνιο ταινιών και σειρών αυξάνεται.

Έτσι, λοιπόν, σταδιακά, όλο και περισσότερες μέρες μας βρίσκουν αγκαλιά με μία κουβέρτα στον καναπέ έτοιμες να βρούμε μία ακόμα σειρά ή ταινία που θα μας αλλάξει τη ζωή. Κι ενώ ξέρουμε αν είμαστε σε mood δράματος ή περιπέτειας, ξοδεύουμε τουλάχιστον μία ώρα απλώς στην αναζήτηση της ιδανικής ταινίας!

Νιώθεις να ταυτίζεσαι; Αν ναι, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις έναν εναλλακτικό τρόπο αναζήτησης στην streaming πλατφόρμα του Netflix!

Πιο αναλυτικά, φαίνεται ότι εδώ και καιρό δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να πληκτρολογούμε ονόματα και κατηγορίες αφού υπάρχουν κάποιοι δοκιμασμένοι κωδικοί που κάνουν την πλοήγησή μας ευκολότερη!

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του TikTok θέλησε να μοιραστεί ένα «καλά κρυμμένο μυστικό» σχετικά με τον τρόπο εύρεσης ταινιών στο Netflix.

Ποιος είναι ο κωδικός για κάθε είδους ταινία

Έτσι, λοιπόν, σε περίπτωση που θες να δεις κάτι από Disney μπορείς να πληκτρολογήσεις τον κωδικό 67673 στην αναζήτηση του Netflix και θα εμφανιστούν μπροστά σου οι αντίστοιχες επιλογές.

Αν πάλι έχεις διάθεση να δεις κάτι σε σούπερ ήρωες, τότε μπορείς να πληκτρολογήσεις 10118 και το Netfix θα εμφανίσει όλες τις ταινίες που έχει με Σούπερ Ήρωες.

Αν προτιμάς τα δράματα μπορείς να πληκτρολογήσεις τον κωδικό 6384 και η πλατφόρμα θα σου εμφανίσει όλες τις δραματικές ταινίες που έχει διαθέσιμες.

Η λίστα με τους κωδικούς, όμως, δεν σταματά εδώ. Αν έχει διάθεση για πολεμικές ταινίες, μπορείς να πληκτρολογήσεις 48744 στην αναζήτηση και το Netflix θα σε οδηγήσει πιο γρήγορα σε αυτό που ψάχνεις.

Αν είσαι λάτρης των Anime και ψάχνεις για τον καινούριο σου «εθισμό», μπορείς να πληκτρολογήσεις τον κωδικό 7424.

Τέλος, αν προτιμάς τις ταινίες που έχουν στον πυρήνα τους ένα θέμα που σχετίζεται με κατασκοπεία, τότε μπορείς και πάλι να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις πληκτρολογώντας τον κωδικό 10702.

netflix-5945225_1280.jpg

All the Light We Cannot See:Το Netflix συστήνει ηθοποιό με πρόβλημα όρασης & γνώση αρχαίων ελληνικών