Affleck - Lopez ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί και η Jennifer βάζει στη θέση της θαυμάστρια

Affleck - Lopez ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί και η Jennifer βάζει στη θέση της  θαυμάστρια
STEFANIE KEENAN

H Jennifer έκανε 20 χρόνια για να είναι και πάλι μαζί με τον Ben και δεν σκοπεύει να τον αφήσει σε άλλη. 

Να δώσουμε μια συμβουλή στην Jennifer Lopez; Να κάνει μήπως ένα pause στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις της με τον Ben Affleck; Αυτή τη φορά, η JLo αστειεύτηκε με θαυμάστρια του Ben και η αντίδρασή της έγινε viral.

H Jennifer δεν θα αφήσει ξανά τον Ben σε άλλη!

Η Jenny from the block, σε πρόσφατη εμφάνιση της με τον Ben, απέτρεψε θαυμάστρια του Affleck από τον να τον πλησιάζει φωνάζοντας: κάνε πίσω bitch.

Στο βίντεο που πρώτο δημοσίευσε το TMZ, ο Ben είναι σε δρόμο στο Los Angeles, η Jennifer τον περιμένει μέσα στο μαύρο αυτοκίνητό τους αφού εκείνος της άνοιξε την πόρτα και έσπευσε να βρεθεί και πάλι στη θέση του οδηγού. Δίπλα στο αυτοκίνητο περνάει άλλο αυτοκίνητο με γκρουπ γυναικών, οι οποίες βλέπουν τον 51χρονο Ben και μία από αυτές φωνάζει το επικό «Σ’ αγαπώ»!

Ο Ben δεν αντιδρά στην εκδήλωση αγάπης αλλά η Jennifer ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει:

«Κάνε πίσω σκύλα»! Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Affleck γίνεται viral στον δρόμο, μιας και το τελευταίο διάστημα ο Ben έχει βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση στον δρόμο: τη μία κλείνει απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου στην Jennifer, την άλλη μαλώνει με την πρώην του Jennifer Garner δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, γενικά Ben και αυτοκίνητα έχουν μια σχέση δύσκολη.

2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci - Inside

Πάντως, στην πρόσφατη κοινή εμφάνιση της sexy Jlo με τον Ben στο LACMA Art+Film Gala ο έρωτας ήταν πολύς μπροστά στον φακό των παπαράτσι και όσοι μιλούσαν για χωρισμό, σώπασαν απότομα.

Μιλώντας για το πώς την κάνει ο Ben να νιώθει, η Lopez εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της από τον Ιούλιο του 2022, την κάνει να νιώθει ακόμα πιο ωραία καθημερινά.

«Ο Ben θέλει να καταλαβαίνω την αξία μου, νιώθω πιο χαλαρή και άνετη. Είμαι επιτέλους σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, που αγαπώ κάθε κομμάτι του εαυτού μου χωρίς να πρέπει να απολογούμαι, αγαπώ κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου, όλα αυτά με έκαναν αυτή που είμαι σήμερα».