Meg Bellamy: Η Kate Middleton του Crown αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα

Πατούλια Κατερίνα
Meg Bellamy: Η Kate Middleton του Crown αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα

Μία από τις στιγμές εκείνες, που πάντα ξεχώριζαν στη σχέση του William με την Kate Middleton, ήταν εκείνη που δυσκόλεψε και την Meg Bellamy, την ηθοποιό που ενσαρκώνει τη σύζυγο του πρίγκιπα στο Crown.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2023, το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν του Crown θα προβληθεί στο Netflix. Και μετά την προβολή πια του θανάτου της Diana, ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε με τον William και την Kate στο επίκεντρο.

Η δύσκολη σκηνή

Η ηθοποιός η οποία ενσαρκώνει την Middleton, η Meg Bellamy μίλησε για την σκηνή εκείνη που την δυσκόλεψε πιο πολύ.

Και ήταν εκείνη η στιγμή που οι royal editors θεωρούν πως ο William κατάλαβε πως η Kate είναι hot και έγινε η αλλαγή στην φιλική σχέση που μέχρι τότε είχαν. Μιλάμε φυσικά για την πασαρέλα που έκανε η Middleton το 2002, φορώντας ένα διαφανές φόρεμα Charlotte Todd και περπατώντας για φιλανθρωπικό σκοπό. Η 21χρονη Meg, τη στιγμή που φορούσε τη διαφάνεια και ετοιμαζόταν για το γύρισμα κατάλαβε την κρισιμότητα αυτής:

«Ήταν σημαντική στιγμή το να φορέσω αυτό το iconic σύνολο και προετοιμάστηκα πολύ γι’ αυτό, με διαφορετικά υφάσματα σε πολλές διαφορετικές πρόβες», είπε η Bellamy στο E! Οι δύο σχεδιάστριες των κοστουμιών του Crown, Αmy Roberts και Sidonie Roberts έχουν υποσχεθεί να μην μιλήσουν για την τελευταία σεζόν του Crown πριν την προβολή του δεν έχουν μιλήσει ακόμα για όσα ετοίμασαν, ενώ η τηλεοπτική Kate είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία με τον τηλεοπτικό William:

https://www.instagram.com/p/C0Mi7dIs4Ev/

«Ήταν εύκολο και διασκεδαστικό από την αρχή, είχαμε χημεία αμέσως, και μετά είχαμε παραπάνω χημεία στην ανάγνωση και έπειτα γνωριστήκαμε και συναντηθήκαμε κι έξω και έτσι όταν φτάσαμε να κάνουμε γυρίσματα, νιώθαμε ασφάλεια ο ένας με τον άλλο».

Το δεύτερο μισό του Crown βρίσκει τον William στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκωτία μετά από τον ένα χρόνο στην Χιλή στο εθελοντικό ταξίδι στο οποίο τυχαία συμμετείχε και η Kate.

https://www.instagram.com/reel/C0UlWLdMiDN/

Η Meg τόνισε πως ευχαριστήθηκε πολύ την εποχή που υποδύθηκε την Kate ως ένα απλό κορίτσι, μια φοιτήτρια που πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο και ερωτεύεται.

https://www.instagram.com/p/C0Rq6xgJzmx/

Το φόρεμα, που σχεδίασε η Charlotte Todd, συμφοιτήτρια της Kate και εκτιμήθηκε αρχικά στα 50 δολάρια, τελικά πουλήθηκε σε δημοπρασία του 2011στο ποσό των 125.000 δολαρίων.

Μέχρι σήμερα, η Todd επιμένει πως δεν ήξερε ότι η Kate θα το φορούσε.

«Δεν ξέρω αν η Kate επέλεξε να φορέσει αυτό το φόρεμα ή αν κάποιος της έβαλε το φόρεμα. Έτσι, δεν ξέρω αν ήταν πρόθεσή της να είναι εκεί με τα εσώρουχά της μπροστά στον πρίγκιπα».

Το Crown επέστρεψε με το φάντασμα της Diana, τη μισή αλήθεια και την αποθέωση του Κάρολου