Τι έχει αλλάξει η Kate Middleton λίγο πριν την τελευταία σεζόν του Crown

Πατούλια Κατερίνα
Τι έχει αλλάξει η Kate Middleton λίγο πριν την τελευταία σεζόν του Crown

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του Crown στο Netflix και τα λαγωνικά της Page Six υποστηρίζουν πως η Middleton έχει προχωρήσει σε μια αλλαγή στο λουκ της.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του Crown στο Netflix και τα λαγωνικά της Page Six υποστηρίζουν πως η Middleton έχει προχωρήσει σε μια αλλαγή στο λουκ της.

Η πρώτη πράξη της τελευταίας σεζόν για το Στέμμα του Netflix θα παιχτεί στις 16 Νοεμβρίου και αυτό που περιμένουν όλοι να δουν είναι πώς θα προβληθεί ο θάνατος της Diana.

Aλλαγή στο λουκ της Kate και υπάρχει λόγος

Αυτό που έχουν παρατηρήσει πάντως τα royal λαγωνικά είναι η αλλαγή της Middleton στο στυλ της, ειδικά το τελευταίο διάστημα, υιοθετώντας ένα πιο μοντέρνο λουκ και αφήνοντας τα παλτό και τα φορέματα στην άκρη.

Σύμφωνα με πηγή του Us Weekly, η Kate έχει κάνει την αλλαγή αυτή για να είναι προετοιμασμένη σε πιθανή κριτική που θα της ασκηθεί άπαξ και εμφανιστεί η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στο Crown και θα δούμε τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον William.

https://www.instagram.com/reel/CzbjOfNvdPy/

The Crown 6: Το επίσημο trailer του πρώτου μέρους έφτασε και μαζί του και μία ακόμα αποκάλυψη

Η Middleton θεωρεί πως το Crown θα την παρουσιάσει σαν μια κοπέλα με πολλά προνόμια που ήθελε να κάνει τον πρίγκιπα να την ερωτευτεί και η αλλαγή αυτή αλλά και η τόνωση του χαρακτήρα της είναι ο τρόπος που έχει για να αλλάξει το δημόσιο προφίλ της. Πέραν το Crow, ήταν και ο θάνατος της Elizabeth ήταν κομβικό σημείο στην ανάγκη της Kate να την δουν σαν μια ισχυρή γυναίκα στο πλευρό του μελλοντικού μονάρχη, μια σύζυγο βασίλισσα μοντέρνα όσο μοντέρνα είναι και η εποχή αυτή.

Μέρος του πλάνου της καινούργιας εικόνας της Kate είναι η υιοθέτηση ενός πιο casual λουκ με κοστούμια, παντελόνια, ρούχα που θα μπορούσε μια γυναίκα να φορέσει στην καθημερινότητά της, ενός λουκ που θυμίζει και την Diana. Πάντως, στη ζωή της Kate, ο William θα έχει πάντα τον πρώτο ρόλο και η ίδια βλέπει τον εαυτό της ως έναν σημερινό Φίλλιπο. Και αυτό το απέδειξε η 41χρονη όταν βρέθηκε στη Σκοτί μαζί με τον William και στην επίσκεψη στο δημοτικό Burghead, ένα παιδί την ρώτησε ποια είναι. Η ίδια απάντησε πως είναι απλά, η σύζυγος του William και τίποτα άλλο!

Kate και William στο Crown

Τους ρόλους του βασιλικού ζεύγους ενσαρκώνουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Ed McVey και Meg Bellamy. Ο McVey, πρόσφατος απόφοιτος δραματικής σχολής και με λίγη εμπειρία σε θεατρικά έργα του Λονδίνο, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα William στα επόμενα επεισόδια της σεζόν, ενώ η Bellamy, ηλικίας 19 ετών, πήρε τον ρόλο της Kate Middleton αφού έστειλε την οντισιόν της μετά από casting call που έγινε στα social media.

Καθώς το The Crown εισέρχεται σε μια νέα δεκαετία, ο πρίγκιπας William ξεκινά το πανεπιστήμιο στο St Andrew's, αποφασισμένος να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή, όσο μπορεί ακόμα. Η Kate Middleton από το Μπέρκσαϊρ ξεκινά επίσης τη ζωή της ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Καθώς το ζευγάρι συναντιέται για πρώτη φορά στην πανεπιστημιούπολη, ένα νέο ειδύλλιο και ένα νέο μέλλον για το Στέμμα ξεκινά."

https://www.instagram.com/p/CritunAMjIU/

Οι νέες φωτογραφίες του Crown φανέρωσαν τις πιο δυνατές σκηνές της 6ης σεζόν