Berlin, Maestro του Bradley Cooper και όλα όσα αξίζει να δεις στο Netflix τον Δεκέμβριο

Τζένη Ντεμιράι
Berlin, Maestro του Bradley Cooper και όλα όσα αξίζει να δεις στο Netflix τον Δεκέμβριο

Εκτός από όσους αγάπησαν το La Casa De Papel, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα είναι και οι royal fans που περιμένουν το μεγάλο φινάλε του The Crown. Ποιες άλλες ταινίες και σειρές έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο;

Ο Δεκέμβριος έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στις ζωές μας και αναμένεται να είναι ένας μήνας με δυνατές στιγμές στην τηλεοπτική πραγματικότητα, αφού το Netflix έχει φροντίσει να κλείσει αυτόν τον χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συνέχεια σειρών που περιμένουμε με αγωνία, αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες ταινίες κάνουν την εμφάνισή τους και γίνονται ένας πολύ καλός τρόπος να περάσουμε τα βράδια που δεν έχουμε κανονίσει κάτι ή απλώς έχουμε την ανάγκη για ξεκούραση στον καναπέ!

Berlin (Από 29 Δεκεμβρίου)

Πιο αναλυτικά, ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία του Berlin, η πληθώρα του χαρακτήρα του οποίου δεν μπορεί να περιοριστεί σε 5 σεζόν της «Τέλειας Ληστείας», αλλά έχει ανάγκη από μία prequel σειρά μόνο για εκείνον.

Έχοντας ως βασικό θέμα την αγάπη και τη ληστεία, η ταινία μιλά για τη «χρυσή εποχή» του Berlin, ή ορθότερα του Andrés de Fonollosa, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso. Εκείνη την περίοδο, ο Berlin οργάνωνε μεγαλειώδεις ληστείες στην Ευρώπη. Η υπόθεση επικεντρώνεται ετοιμάζεται να κάνει μία ληστεία που θα του αποφέρει κέρδος 44 εκατομμύρια ευρώ.

Το Στέμμα σεζόν 6 μέρος 2 (Από 14 Δεκεμβρίου)

Εκτός από όσους αγάπησαν το La Casa De Papel, όμως, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα είναι και οι royal fans, που μετά τον θάνατο της Diana αγωνιούν να δουν αν τελικά το The Crown θα δείξει και τον θάνατο της Ελισάβετ στο οριστικό μεγάλο φινάλε της σειράς.

Το βέβαιο είναι ότι βασικό θέμα του δεύτερου μέρους θα είναι η γνωριμία του William με την Kate Middleton, η «νέα εποχή» βασιλείας αλλά και ο γάμος του Καρόλου με την Καμίλα.

Τα μισώ τα Χριστούγεννα 2 (Από 6 Δεκεμβρίου)

Και φυσικά, η δημοφιλής πλατφόρμα δε θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους όσους θέλουν να βλέπουν τα Χριστούγεννα στην οθόνη τους και ιδιαίτερα όσους περιμένουν από πέρσι τη συνέχεια του «δράματος» που ζει η Τζιάνα, όσο ψάχνει σύντροφο για να παρουσιάσει στην οικογένειά της.

Αν, ωστόσο, είσαι από εκείνους που δεν αγαπούν τις συγκεκριμένες σειρές ή απλώς προτιμούν τις ταινίες, τότε, ο Μαέστρος και η Αγάπη που Λυτρώνει ίσως είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις να δεις καθώς θα χουχουλιάζεις στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα.

Ο Μαέστρος (Από 20 Δεκεμβρίου)

Σε αντίθεση με τον απόλυτα μυθοπλαστικό χαρακτήρα της σειράς του Παπακαλιάτη, ο Maestro του Bradley Cooper αποτελεί μία βιογραφία. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης του Αμερικανού συνθέτη Leonard Bernstein και της συζύγου του, Felicia Montealegre, καταφέρνοντας να μπλέξει τον έρωτα με την τέχνη με έναν τρόπο που τα trailer προδίδουν ότι θα είναι εξαιρετικά γοητευτικός.

Η επίσημη περιγραφή του Netflix, όπου θα κυκλοφορήσει η ταινία στις 20 Δεκεμβρίου, αναφέρει «Αυτή η ατρόμητη ιστορία αγάπης παρουσιάζει τη μακροχρόνια σχέση του μαέστρου-συνθέτη Leonard Bernstein και της Felicia Montealegre».

Αγάπη που Λυτρώνει (Από 24 Δεκεμβρίου)

Το Redeeming Love είναι μία ιστορία αγάπης, η οποία λαμβάνει χώρα με φόντο την περίοδο του Πυρετού του Χρυσού στην Καλιφόρνια το 1850.

Η ταινία είναι του 2022, αλλά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, στις 24 Δεκεμβρίου.

Βασίζεται στο bestseller του Francine Rivers και είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Hosea, ενός προφήτη που παντρεύτηκε την Gomer, μία άπιστη γυναίκα. Το περιοδικό Publisher’s Weekly επισημαίνει ότι το ομώνυμο βιβλίο του Rivers έχει φανς που πιθανότατα να περιμένουν η ταινία να απεικονίσει όσα φαντάστηκαν διαβάζοντάς το και πραγματικά, αυτό ακριβώς θα δουν.