Το αγαπημένο επεισόδιο του Matthew Perry στα Φιλαράκια δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι

Πατούλια Κατερίνα
Το αγαπημένο επεισόδιο του Matthew Perry στα Φιλαράκια δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι

Όχι, ο Matty δεν αγαπούσε κάποιο από εκείνα τα επεισόδια των Ευχαριστιών από τα Φιλαράκια. Μιλώντας το 2021 στο People, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για ένα ξεχωριστό επεισόδιο από την πρώτη σεζόν.

Γεια σας, είμαι ο Chandler και κάνω αστεία κάθε φορά που νιώθω άβολα», είχε χαρακτηριστικά πει ως Chandler Bing στα Φιλαράκια ο Matthew Perry και έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την 29η Οκτωβρίου 2023, όταν η αστυνομία του L.A βρήκε νεκρό στην μπανιέρα του σπιτιού του τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο Perry, 54 ετών ήταν ο πρώτος από τα Φιλαράκια που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή . Ο Matthew υποδύθηκε για δέκα χρόνια - από το 1994 έως το 2004 - τον γεμάτο χιούμορ Chandler Bing. Ο Chandler ήταν άλλωστε ο ρόλος εκείνος που χάρισε στον Perry αμέτρητες υποψηφιότητες σε βραβεία (Emmy, Χρυσές Σφαίρες, SAG, People Choice) και ένα βραβείο στα TV Guide Awards το 2000.

https://www.instagram.com/p/CmMuBRnu27t/

Ποιο ήταν όμως το επεισόδιο από τα Φιλαράκια εκείνο που είχε ξεχωρίσει ο Matthew;

Αυτές τις ημέρες, με την γιορτή των Ευχαριστιών που ήταν το σήμα κατατεθέν για τα Φιλαράκια κάθε χρόνο, όλοι σκέφτηκαν τον Chandler και τα αστεία με τις γαλοπούλες. Ένα τέτιο throwback τριετίας έκανε και η Courteney Cox στο Instagram, όμως ο Ματ άλλο αγαπημένο επεισόδιο είχε!

https://www.instagram.com/reel/Cz_5BD-vfyM/

Friends: Η περίεργη θεωρία των φανς - Οι πρωταγωνιστές ήταν σε άσυλο!

O Μatthew είχε πει στο περιοδικό People το 2021 πως το επεισόδιο με το black out, που είχε εγκλωβίσει τον Τσάντλερ στον προθάλαμο μιας τράπεζας ήταν εκείνο που αγαπούε πιο πολύ, όχι τόσο για την ερμηνεία πλάι στο μοντέλο της Victoria’s Secret Jill Goodacre αλλά γιατί είχε την ευκαιρία με ελάχιστες ατάκες και χωρίς να μιλήσει πολύ να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην κωμωδία.

Ουσιαστικά το επεισόδιο, λόγω της φύσης της σκηνής γυρίστηκε ενώ είχαν ηχογραφθεί από πριν οι ατάκες του Perry με τον ίδιο να πρέπει ουσιαστικά να υποκρίνεται πως μιλά, κάτι που λάτρεψε.

«Ας το παραδεχτούμε, και η Jill ήταν καυτή οπότε τίποτα δεν ήταν δύσκολο, θυμάμαι να πρέπει να φτύσω την τσίχλα που μασούσα και αυτή κατέληξε στον τοίχο και ντροπιάστηκα. Το καλό εκείνης της βραδιάς, ήταν ότι μπορούσα να δω το υπόλοιπο επεισόδιο και να αντιληφθώ τι κάνουν αυτοί οι υπόλοιποι πέντε σπουδαίοι ηθοποιοί, ήταν απίθανο, πρώτη φορά εκεί κατάλαβα πως όλα έβγαζαν νόμα».