Squid Game: Κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο παίκτης 001 της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Squid Game: Κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση ο παίκτης 001 της επιτυχημένης σειράς του Netflix
AP

Η είδηση που σοκάρει για τον ηθοποιό που έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου.

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών σήμερα Παρασκευή (25/11) και μια νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν κάποιες ώρες η οποία και κάνει τον γύρω του διαδικτύου παγκοσμίως. Η υπόθεση αφορά τον ηθοποιό Yeong-su γνωστό από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, Squid Game.

1669387784327-941780752-Untitled.png

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Νοτιοκορεάτης ηθοποιός, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με δικαστικούς αξιωματούχους την Πέμπτη. Η Εισαγγελία της Περιφέρειας Suwon, απήγγειλε επισήμως τις κατηγορίες, με τον ισχυρισμό ότι ο 78χρονος άγγιξε με ανάρμοστο και προκλητικό τρόπο το σώμα μιας γυναίκας, παρά τη θέλησή της, στα μέσα του 2017.

Η γυναίκα και φερόμενη ως θύμα, είχε καταθέσει το τραγικό περιστατικό στην αστυνομία τον Δεκέμβριο του 2021, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε τον Απρίλιο του 2022 χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του Yeong-su, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Το Squid Game επιστρέφει για δεύτερη σεζόν! 7 απορίες που περιμένουμε να λυθούν

Στις τρέχουσες εξελίξεις, το γραφείο του εισαγγελέα στη Suwon, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος αρνείται κατηγορηματικά.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Yeong-su είχε ζητήσει συγγνώμη από τη γυναίκα πέρυσι, με τον ηθοποιό να τονίζει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι τις κατηγορίες».

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Yeong-su είχε δηλώσει ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν ευσταθούν, καθώς το μόνο που είχε κάνει ήταν «να κρατήσει τα χέρια της γυναίκα για να της δείξει τον δρόμο γύρω από μια λίμνη».

Ο «παίκτης 001» είχε γράψει ιστορία - Στα 77 του

Ο Yeong-su, ο οποίος υποδύεται τον «Oh II-nam», γνωστός και ως «παίκτης 001», στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου.

Jung HoYeon: Η πρωταγωνίστρια του Squid Game έχει περάσει πολλές πίστες στο παιχνίδι της μόδας

Γεννημένος το 1944 στη σημερινή συνοριακή πόλη Kaepung της Βόρειας Κορέας, ο 78χρονος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στη Νότια Κορέα, εμφανιζόμενος σε περισσότερες από 200 θεατρικές παραγωγές από το 1963, κερδίζοντας πολλά σημαντικά βραβεία. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος Κορεάτης που προτάθηκε και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Το Netflix φέρνει παιχνίδια! 5 σειρές που θα παίζαμε όλη μέρα στο κινητό (εκτός από το Squid Game)

Έχει επίσης υποδυθεί πολλούς χαρισματικούς δευτερεύοντες χαρακτήρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όπως στο «Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας… και Άνοιξη» που κυκλοφόρησε το 2003 από τον αείμνηστο βραβευμένο σκηνοθέτη Kim Ki-duk.