Πριν το Sex and the City «φτάσει» στο Netflix η Carrie Bradshaw μάς θυμίζει 5 μυστικά του έρωτα

Τζένη Ντεμιράι
Πριν το Sex and the City «φτάσει» στο Netflix η Carrie Bradshaw μάς θυμίζει 5 μυστικά του έρωτα

«Μία σχέση είναι σαν την υψηλή ραπτική, αν δεν σου ταιριάζει τέλεια, είναι σκέτη καταστροφή», είναι μία από τις επικές ατάκες της Carrie Bradshaw στο «Sex and the City».

Στο Netflix θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εμβληματική σειρά «Sex and The City» συνδρομητές της streaming πλατφόρμας στις ΗΠΑ αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιες θα είναι αυτές).

Η πλατφόρμα υπέγραψε σχετική συμφωνία με την Warner Bros. Discovery, η οποία ορίζει πως το Netflix λαμβάνει τα δικαιώματα για τη μετάδοση των έξι σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία δεν περιλαμβάνει τις δύο μεγάλου μήκους ταινίες «SATC», ούτε το πρόσφατο spin-off «And Just Like That», το οποίο αυτή τη στιγμή προβάλλεται μόνο στο Max του WBD.

H Kristin Davis κάνει unboxing στην πρόσκληση για το show του Jacquemus -Και γίνεται εννοείται viral

Η Carrie Bradshaw και η παρέα της θα εμφανιστούν στη δημοφιλή πλατφόρμα στις αρχές Απριλίου 2024 και αυτό αποτελεί μία καταπληκτική αφορμή για να θυμηθούμε μερικές iconic ατάκες της Carrie, για τον έρωτα, τη ζωή, τις σχέσεις και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Patricia Field, Cynthia Dixon, Kim Catrall , Sarah Jessica Parker

Ατάκα #1: Δεν ήταν λογική, ήταν αγάπη

«Δεν ήταν λογική, ήταν αγάπη» είπε η Carrie όταν έπεσε στην αγκαλιά του Big στην ταινία του «Sex and the City», αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να τον ξεπεράσει χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτή η φράση είναι στην πραγματικότητα ο τέλειος τρόπος για να θυμηθούμε ότι ο έρωτας και η λογική πολλές φορές δεν πάνε μαζί και πως στην πραγματικότητα δεν είναι απίθανο η αγάπη να μην έχει λογική.

https://www.instagram.com/p/eoYMgjOzpQ/

And Just Like That, η Kim Cattrall επέστρεψε για 2 λεπτά και η Carrie έγινε viral μιλώντας Ελληνικά!

Ατάκα #2: Το να είσαι single συνήθιζε να σημαίνει ότι κανείς δε σε θέλει. Πλέον σημαίνει πως ξέρεις ότι είσαι αρκετά sexy και παίρνεις τον χρόνο σου…

«Το να είσαι single συνήθιζε να σημαίνει ότι κανείς δε σε ήθελε. Πλέον σημαίνει ότι είσαι αρκετά sexy και παίρνεις τον χρόνο σου για να καταλάβεις πως θες να είναι η ζωή σου και με ποιον θες να την περνάς». Ένα μεγάλο μέρος του Sex and the City θέτει στο επίκεντρο τις σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο οι 4 πρωταγωνίστριες αναζητούν την αγάπη. Η Carrieμε αυτή την ατάκα μας υπενθυμίζει ότι είναι προτιμότερο να είσαι μόνη από το να είσαι με λάθος άνθρωπο.

https://www.instagram.com/p/exChE2uzrR/

Ατάκα #3: Μία σχέση είναι σαν την υψηλή ραπτική, αν δεν σου ταιριάζει τέλεια, είναι σκέτη καταστροφή

Όταν η Carrie ταξιδεύει στο Παρίσι, φυσικά και η μόδα είναι μία από τις πρώτες της σκέψεις. Ταυτόχρονα, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τα προβλήματα στη σχέση της με τον Aleksandr Petrovsky. Παρά τη θέληση και τις προσπάθειές τους, δεν «κουμπώνουν» όπως θα έπρεπε να συμβαίνει με μία σχέση που αξίζει να έχεις στη ζωή σου. Και κάπως έτσι γεννιέται αυτή η ατάκα…

Ατάκα #4: Οι υπολογιστές καταστρέφονται, οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι σχέσεις διαλύονται. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε βαθιά ανάσα και να κάνουμε restart

Η Carrie έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τον υπολογιστή της, χάνοντας όσα έχει γράψει, γεγονός που της έχει δημιουργήσει πανικό. Δεν έχει φροντίσει να σώσει το αρχείο κάπου, δεν ξέρει τι να κάνει και διαπιστώνει ότι κάπως έτσι λειτουργούν και οι σχέσεις. Δεν έχουμε πάντα τον έλεγχο, τα μηχανήματα χαλάνε, οι άνθρωποι πεθαίνουν, φεύγουν, χάνονται κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε όσο δύσκολο κι αν είναι.

https://www.instagram.com/p/CY4YGPnr3qX/

Ατάκα #5: Μην ξεχνάς να ερωτεύεσαι τον εαυτό σου

Κατά τη διάρκεια του «Sex and the City», παρακολουθούμε την Carrie να ερωτεύεται αρκετές φορές, όχι μόνο με τον Mr. Big, αλλά και με τον Aidan, τον Berger ή τον Aleksandr Petrovsky. Ωστόσο, καμία από αυτές τις σχέσεις δεν θα υπήρχε στη ζωή της αν εκείνη δεν αγαπούσε τον εαυτό της.

Η αγάπη που αισθάνεται εκείνη για την ίδια καθοδηγεί την πορεία της ζωής της. Ο αυτοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μπορέσεις να μοιραστείς με κάποιον την αληθινή αγάπη.

«Πλέον αγαπάω το σώμα μου» λέει η Kristin Davis μιλώντας με ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP