«Πλέον αγαπάω το σώμα μου» λέει η Kristin Davis μιλώντας με ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Πλέον αγαπάω το σώμα μου» λέει η Kristin Davis μιλώντας με ειλικρίνεια για τις πλαστικές

Η Charlotte του Sex and the City μίλησε πρώτη φορά για την εμφάνισή της και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στον πρώτο κύκλο του  And Just Like That.

Η 58χρονη ηθοποιός του And Just Like That, Kristin Davis μίλησε με ειλικρίνεια στο περιοδικό Woman της Daily Mail για τον χρόνο που χρειάστηκε για να αποδεχθεί την εξωτερική της εμφάνιση και τον χρόνο που περνάει.

Όπως ανέφερε η τηλεοπτική «Charlotte Υork», ο δρόμος προς την αποδοχή του εαυτού της της πήρε πολλά χρόνια, ωστόσο πλέον τα έχει καταφέρει. Η ίδια ανέφερε στην συνέντευξή της:

«Επιτέλους αποδέχομαι και αγαπώ το σχήμα του σώματός μου – έτσι αντί να ανησυχώ για το ότι δεν είμαι αδύνατη – κάνω απλώς πράγματα που μου αρέσουν όπως η γιόγκα και το πιλάτες».

Η Kristin Davis, κατάλαβε πως κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει για τον εαυτό της ό,τι θέλει, επειδή ωστόσο το επιθυμεί κι όχι επειδή αισθάνεται πίεση από την κοινωνία.

Μιλώντας στο Haute Living τον περασμένο Ιούνιο, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως όταν ξεκίνησε την καριέρα της στα 90's αυτό που χαρακτήριζε το Hollywood, ήταν η παρουσία «αδύνατων γυναικών με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια» κι έτσι ο ανταγωνισμός για εκείνη ήταν πολύ μεγάλος. Η ίδια μεγαλώνοντας επέλεξε να κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις για τις οποίες όμως, «γελοιοποιήθηκε», όπως ανέφερε από το διαδίκτυο και τα social media. Άλλωστε, οι αλλαγές στην εμφάνισή της κατά τον πρώτο κύκλο του And Just Like That ήταν αυτό που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fans της σειράς Sex and the City κι όχι με την καλή έννοια.

Για εκείνη την περίοδο η ηθοποιός ανέφερε πως ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν δει ότι το αποτέλεσμα της αισθητικής παρέμβασης που είχε κάνει στα χείλια της δεν ήταν επιτυχημένη, δεν της είχαν αναφέρει κάτι. Βέβαια, όπως συμπλήρωσε «ευτυχώς για εκείνη έχει και καλούς φίλους», οι οποίοι της το ανέφεραν κι έτσι σιγά σιγά επανήλθε στην εικόνα της «Charlotte» που όλοι θυμούνταν.

Όσα παραδέχτηκε για τις πλαστικές και τα fillers

Η Κristin Davis παραδέχτηκε πως δεν της ήταν εύκολο να συγκρίνεται με τον νεότερο εαυτό της και γι' αυτό κατέφυγε αρχικά στην λύση του botox και στη συνέχεια των fillers. Όπως αποκάλυψε κάποιες φορές τα fillers ήταν πετυχημένα και άλλες όχι με αποτέλεσμα να γίνεται αντικείμενο χλευασμού, πρώτον ενώ ουσιαστικά ο γιατρός δεν είχε κάνει σωστά τη δουλειά του και δεύτερον ενώ όλοι στα κοινωνικά δίκτυα προβάλλουν έναν τρόπο ζωής κι εμφάνισης που απαιτεί να είσαι τέλειος.

Αυτό ήταν πολύ αγχωτικό για εκείνη και εξουθενωτικό σε σημείο που πολλές φορές την έκανε ακόμα και να κλάψει. Αυτά, ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν αφού η ίδια έχει αποδεχθεί τον εαυτό της.

Πηγή άρθρου: www.pagesix.gr