Το «The Bear» & άλλες top σειρές που επιστρέφουν το 2024 αλλά δεν έχουν ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας

Τζένη Ντεμιράι
Το «The Bear» & άλλες top σειρές που επιστρέφουν το 2024 αλλά δεν έχουν ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας

Το «The Bear» δεν θα έχει μόνο 3η σεζόν, αφού φαίνεται πως ήδη παίρνει σειρά και η 4η.

Κάποια πολύ καλά νέα έχουν έρθει για τους fans του «The Bear»! Η σειρά, που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες streaming σειρές των τελευταίων ετών και σάρωσε πρόσφατα στην 75η Τελετή των Emmys ετοιμάζεται ήδη για 4η σεζόν.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Deadline το «The Bear» πέρα από την 3η σεζόν που θα δούμε το καλοκαίρι, έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και για 4η σεζόν.

Η ύπαρξη της 4ης σεζόν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά τοπικά μέσα στο Σικάγο ήδη το αναπαράγουν. Την ίδια στιγμή, ένας εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου FX που ρωτήθηκε για το ζήτημα, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει

Πάντως, οι συζητήσεις για την εκκίνηση των γυρισμάτων της 4ης σεζόν αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της 3ης δημιούργησε φήμες που σχετίζονται με το οριστικό τέλος της κωμωδίας-φαινόμενο.

Σχολιάζοντας τις φήμες, το Deadline επισημαίνει ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με τα γυρίσματα μία άλλης κωμωδίας του FX, της «Atlanta», η οποία ολοκληρώθηκε αφότου οι σεζόν 3 και 4 γυρίστηκαν η μία αμέσως μετά την άλλη. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την πιθανότητα να υπάρξει και 5η σεζόν του «The Bear».

Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι πως σύμφωνα με το Variety τον ερχόμενο Ιούνιο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την 3η σεζόν, ενώ, υπάρχουν και άλλες αγαπημένες σειρές που κάνουν το come back τους το 2024.

Emmy Awards 2024: «Succession», «The Bear» και «Beef» στην κορυφή - Όλη η λίστα με τους νικητές

House of the Dragon 2

Η επιστροφή του prequel spin-off του «Game of Thrones» πρόκειται να αποτελέσει μία από τις «μεγάλες στιγμές» του 2024. Το «House of the Dragon 2» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ίδια χρονική περίοδο με το «The Bear» δηλαδή τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο, να είναι ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

The Diplomat 2

Μία ακόμα σειρά που αγαπήσαμε ιδιαίτερα και επιστρέφει δυναμικά μέσα στη χρονιά είναι η «Διπλωμάτισσα», η οποία μετά το απρόσμενο τέλος στο Παρίσι, δε θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι δεν έχει 2η σεζόν.

Το Netflix έχει δεσμευτεί ότι το πολιτικό δράμα θα επιστρέψει φέτος στις οθόνες μας, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει γνωστό πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Δεδομένου ότι τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται πάντως, το πιθανότερο είναι η σειρά να επιστρέψει στις οθόνες μας στα μέσα ή και τέλη του 2024.

the-diplomat-season-1-stills-04.jpg

Squid Game 2

Χωρίς ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ως τώρα και το «Squid Game 2», το οποίο είναι επιβεβαιωμένο ότι το 2024 θα μας ξαναβάλει στον κόσμο του κορεάτικου δράματος, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό πότε ακριβώς θα γίνει αυτό μέσα στη χρονιά.