Bubble tents: Τα 5 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία-φούσκες για τις διακοπές σου

Bubble tents: Τα 5 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία-φούσκες για τις διακοπές σου

Αν θέλεις να επισκεφθείς κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

Όταν ο όρος «glamping» εντάχθηκε στο ταξιδιωτικό λεξικό στα μέσα της δεκαετίας του 2000, αναφερόταν σε πολυτελείς σκηνές. Σήμερα τα bubble tents αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας και έρχονται για να αλλάξουν εντελώς τις προσδοκίες που είχαμε μέχρι και σήμερα για τη διαμονή μας.

Ουσιαστικά αναφέρομαι σε ένα στυλ εκλεπτυσμένου κάμπινγκ που γίνεται ολοένα και δημοφιλές φέτος. Καθαρές, διάφανες φούσκες με κρεβάτια, μπάνια (και αρκετές ακόμη παροχές) έχουν τοποθετηθεί στα πιο ξεχωριστά σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο και χώρες όπως η Ταϊλάνδη και η Ισλανδία. Σκέψου το λίγο: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαπλώνεις στο πολυτελές κρεβάτι σου και να αντικρίζεις τα αστέρια. Το bubble tent δεν θυμίζει σε τίποτα ένα τυπικό δωμάτιο ξενοδοχείου και σου προσφέρει μια απόλυτα μοναδική εμπειρία. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα ωραιότερα glamping bubble ξενοδοχεία στον πλανήτη.

Τα 5 ωραιότερα bubble tent ξενοδοχεία στον κόσμο

1) Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, Ταιλάνδη

Δειπνήστε και κοιμηθείτε ανάμεσα σε διασωθέντες ελέφαντες στη συμβολή της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Μιανμάρ. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε φούσκα δύο ατόμων ή σε μονόκλινο δωμάτιο. Η θέα είναι απλά μοναδική και το προσωπικό θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/CevESfdOO4u

2) Amilla Maldives, Μαλδίβες

Σε αυτό το ιδιωτικό νησί των Μαλδίβων, τα bubble tents είναι τοποθετημένα πάνω σε λευκή άμμο. Οι παροχές είναι ειλικρινά αμέτρητες και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ρομαντικό δείπνο, ιδιωτικό σινεμά ή χαλάρωση υπό το φως των κεριών, δίπλα στο κύμα.

3) Buuble, Ισλανδία

Το Buubble, γνωστό και ως The Five Million Star Hotel, βρίσκεται ανάμεσα στα πεύκα, κάτι σπάνιο για την άγονη Ισλανδία. Κατά τους χειμερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε ένα από τα πολυτελή bubble tents και να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο.

https://www.instagram.com/p/CKXS5ZejukY

4) Wilderness Hotel Nellim, Φινλανδία

Αυτό το πρωτότυπι καταφύγιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο στη Φινλανδική Λαπωνία έχει γυάλινα tents αντί για πλαστικά. Όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε μια αντίστροφη γιγάντια σφαίρα χιονιού καθώς οι νιφάδες πέφτουν γύρω τους.

5) Campera Hotel, Mεξικό

Στο Campera Hotel Burbuja, 12 bubble tents βρίσκονται μέσα σε έναν αμπελώνα που λειτουργεί στη βόρεια Baja. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες δωματίων για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CehoZr6ORbK

Οι 20 top trending προορισμοί για να πας διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Πηγή κεντρικής: anantara_goldentriangle