The Malibu Barbie Cafe: Η Barbie έρχεται στο ποτήρι σου με δύο νέα παραμυθένια καταστήματα

Τσακιρίδου Χριστίνα
The Malibu Barbie Cafe: Η Barbie έρχεται στο ποτήρι σου με δύο νέα παραμυθένια καταστήματα

Ένα καφέ εμπνευσμένο από τη Barbie Malibu θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στην Νέα Υόρκη και το Chicago δίνοντας σε χιλιάδες fans την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το παιδικό τους όνειρο.

Η Warner Bros. έκανε φέτος μια πολύ έξυπνη κίνηση με την επερχόμενη ταινία, «Barbie» να είναι ήδη μια από τις πιο πολυσυζητημένες της χρονιάς. Στις 21 Ιουλίου οι λάτρεις της Barbie θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Margot Robbie στον ρόλο της δημοφιλούς κούκλας ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, ένα καφέ εμπνευσμένο από τη Barbie Malibu θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στην Νέα Υόρκη και το Chicago. Εκατοντάδες χιλιάδες fans θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το παιδικό τους όνειρο και να δειπνήσουν σαν την αγαπημένη τους κούκλα σε ένα άκρως παραμυθένιο χώρο.

Το Πήλιο έχει ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις το Πάσχα μακριά από την πόλη

Το Malibu Barbie Cafe

Δημιουργημένο από την Bucket Listers, μια πλατφόρμα που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούν να κάνουν σε πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Malibu Barbie Cafe αναμένεται να είναι μια συναρπαστική γευστική εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/CrOe8F8r9pD

Το pop up store αναμένεται να έχει επιρροές από την παραθαλάσσια διακόσμηση της δεκαετίας του '70, ρετρό glam αισθητική και εκκεντρική χρωματική παλέτα. Το καφέ θα προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δοκιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού με νόστιμα πιάτα που θα επιμελείται η φιναλίστ του Master Chef, Becky Brown. Το μενού θα περιλαμβάνει αλμυρά και γλυκά πιάτα για όλα τα γούστα όπως τα: Pacific Paradise Pancakes, West Coast Wave Wedge Salad, California Dreamin’ Club Sandwich και Anything is Possible Sundae.

Το καλύτερο νέο είναι ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις στο Malibu για να φωτογραφηθείς στο Instagram-mable κουτί της Barbie σε φυσικό μέγεθος αφού αυτί θα προσγειωθεί στο κατάστημα της Νέας Υόρκης στις 17 Μαΐου και στο Chicago στις 7 Ιουνίου.

Η τιμή εισόδου για το Malibu Barbie Cafe ξεκινά από 35 δολάρια για παιδιά και 50 δολάρια για ενήλικες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, κάθε εισιτήριο θα εγγυάται μια δεσμευμένη θέση, έναν χρόνο κράτησης και την επιλογή εισόδου και πλευράς. Παρόλο που η Bucket Listers δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τις ακριβείς τοποθεσίες των εστιατορίων, οι fans της Barbie στην περιοχή του Chicago μπορούν ήδη να εγγραφούν στη λίστα αναμονής για να ειδοποιηθούν όταν τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Πηγή κεντρικής: barbiecafeofficial