Τα μικρά, αθώα ψέματα που μπορούν να σώσουν τη σχέση σου

Τα μικρά, αθώα ψέματα που μπορούν να σώσουν τη σχέση σου

Σίγουρα έχεις ξεστομίσει αρκετά από αυτά στο παρελθόν.

H ειλικρίνεια μεταξύ των συντρόφων αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια υγιή σχέση. Καμία από εμάς δεν θα ήθελε στο πλευρό της έναν άνθρωπο που λέει συνεχώς ψέματα ή κρύβει διάφορα πράγματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν ο αγαπημένος σου να γνωρίζει τα θέλω, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου χωρίς περιστροφές.

Την ώρα που η αμοιβαία εμπιστοσύνη παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ευημερία του ζευγαριού, μερικές φορές ένα αθώο ψέμα μπορεί κυριολεκτικά να σώσει την κατάσταση. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν το αγόρι σου δεν είναι έτοιμος να ακούσει τα πάντα ή απλά όταν η εμπειρία σου (από προηγούμενες σχέσεις) σε έχει διδάξει ότι είναι προτιμότερο να πεις αυτό που ο άλλος θέλει να ακούσει.

Υπάρχουν κάποια μικρά, ασήμαντα, ψέματα που όλες έχουμε πει καποια στιγμή στη ζωή μας για να αποφύγουμε έναν καυγά ή απλώς για να μη στεναχωρήσουμε το ταίρι μας. Όσο σημαντικό είναι το να είσαι ευθύς και ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου, άλλο τόσο είναι το να γνωρίζεις πότε πρέπει να κρατήσεις μια πληροφορία για τον εαυτό σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πιο κοινά ψέματα που λέγονται σε μια σχέση.

Είστε ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες; Αυτά είναι τα σημάδια που θα πρέπει να σε προβληματίσουν

7 «αθώα» ψέματα που μπορείς να πεις στον σύντροφό σου

via GIPHY

-Πόσο όμορφος είσαι με αυτό το σύνολο

Ακόμη κι αν τα ρούχα που φόρεσε ο αγαπημένος σου δεν σου αρέσουν καθόλου, μη το αναφέρεις. Τόνωσέ του την αυτοπεποίθηση με ένα μικρό ψέμα λέγοντας: «Δείχνεις πολύ κομψός/όμορφος κ.ά)».

- Πολύ νόστιμο το φαγητό που μαγείρεψες

Το γεγονός ότι μπήκε στην κουζίνα μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσει αρκεί για να κρύψεις την δυσαρέσκειά σου προς το πιάτο του.

- Έχεις δίκιο

Η απάντηση που βάζει τέλος σε κάθε αντιπαράθεση των ζευγαριών και ηρεμεί τα πνεύματα.

- Σε αγαπώ περισσότερο και από τη σοκολάτα

Αυτό τελικά ίσως και να μην είναι τόσο μικρό ψέμα. Η σοκολάτα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μια από τις μεγαλύτερές μας αδυναμίες.

- Είμαι καλά

Η πιο δημοφιλής ατάκα του ωραίου φύλου την οποία 9 στις 10 φορές δεν εννοούμε.

- Θα έκανα τα πάντα για εσένα

Μια τόσο βαρύγδουπη δήλωση αγάπης κρύβει ένα μικρό ψέμα. Οκ, σίγουρα τρέφεις συναισθήματα για τον αγαπημένο σου ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι σε 5 χρόνια από σήμερα θα είστε όπως τώρα.

- Τέλειο το δώρο σου

Έχεις γενέθλια και το boyfriend σου αγόρασε γόβες 2 νούμερα μεγαλύτερες ή ένα φούτερ που οριακά χωράς σε αυτό. Κάνε πέτρα την καρδιά σου, πες ευχαριστώ και πόσο πολύ σου αρέσει το δώρο του. Εννοείται μη πετάξεις την κάρτα αλλαγής αφού θα χρειαστεί άμεσα.

Πηγή κεντρικής: freepik.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς να σταματήσεις να προκαλείς ανούσιους καυγάδες με τον σύντροφό σου

Όχι 1 ούτε 2: 18 πράγματα που μας ενοχλούν στους άντρες και θέλουμε ν' αλλάξουμε asap