Go with the flow…

Διονυσία Καλαποθαράκου
Go with the flow…

Trend alert: Tα floating pendants είναι το πιο hot jewelry trend της σεζόν και μπορούμε να στο αποδείξουμε!

Θυμάσαι την αίσθηση που σου αφήνουν τα όνειρα όπου βλέπεις ότι αιωρείσαι; Ένα αίσθημα ελευθερίας και χαράς με εσένα να ίπτασαι στο κενό. Kαι να έχεις την δυνατότητα να πετάξεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση απελευθερωμένη από τα δεσμά της καθημερινότητας και τις κοινωνικές συμβάσεις. Αυτή την ευτυχία τώρα προσπάθησε να την χωρέσεις μέσα σε ένα μενταγιόν!



SPR17 SPS RADIANT BLOOM 07 RGB
scs
792091NOP
792079CZ
SPR17 SPS PETITEMEMORIES 02 RGB
5905291481286716584aa43c14913


Συγχαρητήρια... μόλις ανακάλυψες και εσύ το νέο αγαπημένο μας jewelry trend που δεν μας κάνει απλά να φαινόμαστε in fashion... μας κάνει πραγματικά χαρούμενες. Τα floating pendants της PANDORA είναι τα μενταγιόν που συνδυάζουν ονειρικά στοιχεία, αισιόδοξα αισθήματα και stylish λεπτομέρειες.

Περιέχουν είτε μια τριάδα μικροσκοπικών συμβόλων εμπνευσμένη από τον γενέθλιο μήνα σου, είτε μαργαρίτες και λουλούδια. Τα τελευταία ανοιξιάτικα σχέδια δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο chic&girly!

Εγώ, ούσα γεννημένη τον Οκτώβριο, διάλεξα να έχω μέσα στο PANDORA μενταγιόν μου το αντίστοιχο σετ από σύμβολα μινιατούρες σε μασίφ ασήμι 925 με διάφανη κυβική ζιρκόνια και ροζ κρύσταλλο. Αν τώρα τον επόμενο μήνα δεν θέλω να θυμάμαι το πόσο μεγάλωσα και φέτος, μπορώ να «γεμίσω» το pendant μου με έναν διαφορετικό συνδυασμό πετρών και στοιχείων σε διαφορετικές αποχρώσεις. Αυτό που με ξετρέλανε δοκιμάζοντάς τα είναι η δυνατότητα να φορές δύο τέτοια retrolike κολιέ μαζί!

Η αλυσίδα του αυξομειώνεται με αποτέλεσμα να μπορείς να φοράς ένα πιο μακρύ και ένα πιο κοντό την ίδια στιγμή, κάνοντας το απόλυτο fashion statement με έναν τρόπο που δεν θα χαρακτηρίζαμε επιθετικό. Το αντίθετο. Θα προσδιορίζαμε ως vintage ρομαντικό.

Τα «αιωρούμενα μενταγιόν» της PANDORA βγαίνουν σε δύο διαφορετικά μεγέθη αφήνοντας το περιθώριο στα στοιχεία που περιέχουν μέσα, να κουνιούνται λιγότερο ή περισσότερο. Η ελευθερία δεν είναι κάτι σχετικό, αλλά όσον αφορά αυτά τα pendants η κίνηση των συμβόλων τους είναι στοιχείο της ιδιαιτερότητάς τους και μας αρέσει να «μεταβάλλεται». Mετά τα chokers που κυριάρχησαν τον προηγούμενο χειμώνα στην fashion σκηνή και τα chains necklaces που μας απασχόλησαν το 2014-2015, αυτό είναι η πιο αυθεντικά θηλυκή και εκλεπτυσμένη τάση στα κοσμήματα που έχουμε δει τελευταία.

Αποπνέει ένα bohemian αέρα, ενώ παράλληλα σου δίνει την αυτοπεποίθηση που περιέχει καθετί «παλιό και γνώριμο». Σαν τα μενταγιόν με φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων στο εσωτερικό τους που φορούσαν οι γιαγιάδες μας την δεκαετία του 30 και του 40. Ένα νέο trend με μία νοσταλγική διάθεση είναι ό,τι χρειάζεται μία γυναικά, όχι μόνο για να νιώσει καλοντυμένη... αλλά αληθινά ευτυχισμένη.

PS. Τα χαμόγελα στo boomerang και στις φωτογραφίες είναι απόρροια αυτού του αυθεντικού συναισθήματος χαράς που διακατέχει τα κορίτσια που ξέρουν να διαλέγουν τα σωστά αξεσουάρ.



SPR17 SPS PETITEMEMORIES OCT 01 RGB


Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece