My indie summer

Διονυσία Καλαποθαράκου
My indie summer

Ή αλλιώς πως μεταφέρθηκα –στυλιστικά και νοητά- στο Coachella Music Festival στην έρημο Indio της Καλιφόρνιας.

17934298 330314160716821 928416722162024448 n
queen resize 04
queen resize 01
18011868 111415619372385 4963719194618101760 n
queen resize 02
IMG 5545
queen resize 05

Δύο Σαββατοκύριακα αυτού του Απριλίου, αλλά και κάθε Απριλίου, διαφέρουν από τα υπόλοιπα της άνοιξης. Διαφέρουν αν είσαι fan της indie rock μουσικής και των φεστιβαλικών εμφανίσεων. Διαφέρουν αν ονειρεύεσαι ότι αυτή την στιγμή βρίσκεσαι στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται η μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση του πλανήτη, το Coachella Music Festival.

Διαφέρουν αν ονειρεύεσαι ότι ακούς live τους Radiohead, τους Νew Order και τους Allah-Las, ενώ στην πραγματικότητα βλέπεις videos από τις εμφανίσεις τους στο Υοu Tube.

Το Coachella έγινε φέτος τα Σαββατοκύριακα 14-16/4 και 21-23/4 στο Indio και φιλοξένησε όχι μόνο μερικά από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αλλά και κάποιες τόσο free spirit υπάρξεις που όταν δεν μας ξετρέλανε η μουσική και οι ερμηνείες, μας παρέσυρε η έμπνευση των bohemian looks και των gipsy στυλιστικών επιλογών των κοριτσιών που παρακολούθησαν από κοντά (τυχερές!) το festival.

Ευτυχώς για εμάς το να αντιγράψουμε τα outfits ήταν πολύ πιο εύκολο και απλό από το να βρεθούμε ξαφνικά στην Αμερική. Καυτά jeans shorts, κιμονό, crop tops, μακριά floral φορέματα, διαφάνειες, κροσέ υφάσματα και patchworks συνέθεταν το ενδυματολογικό καλειδοσκόπιο που παρακολουθούσαμε. Το πιο ωραίο κομμάτι όμως ήταν τα αξεσουάρ. Το απόλυτο mix&match στην πιο απενεχοποιημένη εκδοχή του! Πολλά και μικρά bling blings μαζί! Πολλά βραχιόλια, πολλά δαχτυλίδια, πολλά κολιέ! Όλα σε πληθώρα σχεδίων και υλικών.

Πράγμα ιδανικό για εμάς που βρισκόμαστε στην άλλη άκρη του κόσμου αλλά έχουμε την PANDORA. Εκεί μπορούμε να βρούμε πολύχρωμα κομψά δαχτυλίδια από μασίφ ασήμι 925 με λαμπερές πέτρες και σμάλτο σε βεραμάν, κερασί και μπλε αποχρώσεις. Αν τα συνδυάσεις με πιο minimal σχέδια με διάφανη κυβική ζιρκόνια έχεις δώσει απευθείας στο look σου –και στα χέρια σου!- ένα bohemian twist.

Επίσης στο www.pandorashop.gr μπορείς να βρεις αλυσίδες και bangles από ασήμι ή χρυσό 14Κ αλλά και δερμάτινα βραχιόλια, τα οποία αν φορέσεις όλα μαζί συνδυάζονται με τα πάντα. Με φορέματα αλλά και παιχνιδιάρικες playsuits, δίνοντας festivalικά vibes στην γκαρνταρόμπα και στην διάθεσή σου. Τέλος αν θες το κυρίαρχο σημείο της indie εμφάνισής σου να είναι το πρόσωπό σου, φρόντισε να το αναδείξεις φορώντας κολιέ σε διάφορα μήκη και σχέδια.

Μακριά floating pendants αλλά και πιο κοντά κολιέ με κρεμαστά σχέδια, όπως καρδιές και φτερά φοίνικα, μπορούν αν συνδυαστούν και όχι μόνο να αναδείξουν το ντεκολτέ αλλά και το ελεύθερο πνεύμα σου.... Αυτό που μαγεύετε από νομαδικές εμφανίσεις, rock ακούσματα και κοσμήματα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σου δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας. Ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στην Καλιφόρνια αλλά στην Καλλιθέα. Music Makes The World Go Round....

Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece

zzqz