Romantic souls και φλερτ στην εποχή του S9

Romantic souls και φλερτ στην εποχή του S9

Ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείς

Οι εποχές αλλάζουν τόσο γρήγορα, που ίσα που πιάνεις τον εαυτό σου να θυμάται πώς ένιωθες όταν έβγαινες ραντεβού και σε έπαιρναν τηλέφωνο, αντί να σου στέλνουν μήνυμα στο Messenger. Είναι οι ίδιες εποχές, που όχι μόνο δεν εμπιστευόσουν τους ανθρώπους που γνώριζες online, τους φοβόσουν κιόλας. Σήμερα, ο κόσμος των ραντεβού έχει αλλάξει και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην τεχνολογία.

Στην εποχή που ο έρωτας περνάει από τα… social media, οι αθεράπευτα ρομαντικοί είναι εκείνοι που σου ζητούν να βγείτε πριν σου στείλουν 54 μηνύματα για να σε γνωρίσουν - αφού πρώτα έχουν τσεκάρει το Instagram σου. Οι κυνικοί, από την άλλη δείχνουν να… «ζυγίζουν» τα πράγματα πριν προχωρήσουν στη συνάντηση. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να γνωρίζεις πως ένα «επικό» προφίλ στα social media σημαίνει «επικό» άτομο και σίγουρα θα σε οδηγήσει σε ένα… «επικό» ραντεβού!

Όσο υπερβολικά κι αν θεωρείς τα παραπάνω, κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αποδεχθείς. Όπως αποδέχθηκε η μαμά σου πως το αγόρι που της άρεσε δεν θα την κερνούσε μια πάστα αλλά θα την πήγαινε σε κάποια ντίσκο για χορό. Σήμερα, ζούμε στην εποχή που το smartphone έχει ένα σημαντικό ρόλο στο πώς εξελίσσεται το φλερτ μας αφού είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να «χτίσουμε» την εικόνα μας και φυσικά να μας «σώσει» αναδεικνύοντας τα όμορφα σημεία μας. Και το ιδανικό smartphone για να το κάνει αυτό είναι το Samsung Galaxy S9, που μπορεί όχι μόνο να «σώσει» αλλά και να αναδείξει κάθε σου φωτογραφία.

Στην εποχή, λοιπόν, του Samsung Galaxy S9, οι ρομαντικές ψυχές και το φλερτ έχουν αλλάξει για τα καλά, κι εμείς πρέπει να μάθουμε να υποστηρίζουμε τη νέα αυτή πραγματικότητα. Παρακάτω, θα βρεις τέσσερις εύκολους τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις πριν το πρώτο ραντεβού.

Ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείς

Όσο οι άνθρωποι θα κοιτούν το Instagram προφίλ σου πριν σε γνωρίσουν, τόσο κι εσύ θα πρέπει να το φροντίζεις. Πρέπει να ανεβάζεις τις σωστές φωτογραφίες, τη σωστή ώρα, ώστε να δημιουργήσεις ένα αξιοσημείωτο Instagram account. Ο πιο εύκολος τρόπος να το αποκτήσεις, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ, είναι να διαλέξεις το smartphone με τη σωστή… κάμερα! Όπως είναι η κάμερα του Samsung Galaxy S9 με διπλό διάφραγμα.

Τράβηξε τη φωτογραφία σου χωρίς δεύτερη σκέψη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλεις. Με δύο λειτουργίες f-stop, το πρωτοποριακό Διπλό Διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα τόσο στον έντονο όσο και στον πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως ακριβώς κάνει και το ανθρώπινο μάτι. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο σε χρόνο dt, δημιουργώντας πάντα την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Αναβάθμισε τον τρόπο που ανεβάζεις βίντεο στα social media

Η νέα τάση στα social media είναι η ανάρτηση του πιο διασκεδαστικού και επικού βίντεο από τις απλές, καθημερινές και αστείες στιγμές της ζωής σου. Αναβάθμισε αυτή την τάση και γίνε η απόλυτη trend setter με το νέο feature του Samsung Galaxy S9 που φέρνει το επόμενο επίπεδο στην αργή κίνηση του βίντεο: Την πολύ αργή κίνηση.

Τράβηξε περίπου 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, χάρη στον αισθητήρα υψηλής ταχύτητας του νέου σου smartphone και δείξε τις σκηνοθετικές σου ικανότητες προσθέτοντας ριπές πολύ αργής κίνησης σε ένα βίντεο ή εστιάζοντας σε μία στιγμή. Παράλληλα, με μια βασική και στιγμιαία επεξεργασία, κέρδισε εγγυημένα likes, προσθέτοντας μόνο μουσική και χρησιμοποιώντας ένα τραγούδι από τη δική σου λίστα αναπαραγωγής!

Εκφράσου όσο πιο μοναδικά μπορείς

Όσο αλλάζει ο κόσμος των ραντεβού, αλλάζει και ο τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων. Με το νέο Samsung Galaxy S9, η επαυξημένη πραγματικότητα πήρε άλλες… διαστάσεις! Διότι, πλέον μπορείς να εκφράσεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα συναισθήματά σου με τα μοναδικά αυτοκόλλητα AR Emoji. Μετάτρεψε τη selfie σου σε emoji και δες το μήνυμά σου να ζωντανεύει. Έτσι, ο άνθρωπος που έχεις στην άλλη άκρη της οθόνης θα καταλάβει αμέσως ποιος είσαι και τι θέλεις να πεις. Επικό;

Κάνε την καρδιά σου περισσότερο… ανθεκτική (όπως είναι και το κινητό σου)

Το τελευταίο αυτό βήμα είναι άκρως σημαντικό! Φρόντισε προτού δεθείς συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, να κάνεις την καρδιά σου… ανθεκτική! Όπως ακριβώς, είναι και το νέο σου smartphone. Διότι, το Samsung Galaxy S9 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και δεν «φοβάται» τη… βροχή! Μάθε κι εσύ με τη σειρά σου, να τολμάς, να αγαπάς και να μη φοβάσαι τίποτα. Γιατί αντέχεις!