S for Summer

S for Summer

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας, οι μεγαλύτερες απολαύσεις του Καλοκαιριού μας, ξεκινούν με ένα κεφαλαίο «S».

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή βρίσκουμε τον εαυτό μας να σιγοτραγουδά πως «τα Καλοκαίρια μόνο ήξερα να ζω». Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μας, οι μεγαλύτερες απολαύσεις του Καλοκαιριού μας, ξεκινούν με ένα κεφαλαίο «S». Sea, Sun, Sand, Stories, το ίδιο συνέβη και αυτό το Καλοκαίρι (aka. Summer).

Στην εποχή των social media, μέσα σ’ αυτά τα τεράστια «S» που αγαπάμε, τείνουμε να βάζουμε και το… smartphone μας. Κάπως έτσι, και μετά από την απαραίτητη και ενδελεχή έρευνα, ανακαλύψαμε το πλέον διασκεδαστικό και «έξυπνο» κινητό της αγοράς. Ο λόγος για το Samsung Galaxy S9 !

Αυτό το αγαπημένο μας «S» έχει βαλθεί να μας χαρίσει επικές στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα. Διότι, το Samsung Galaxy S9 είναι όμορφο, γρήγορο και με εκπληκτική κάμερα. Κάτι που κάνει τις ημέρες σου αυθόρμητα… επικές! Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τους τρεις βασικούς λόγους που θα κάνουν όλες τις εποχές τις πιο… special της ζωής σου!

Η επαναστατική κάμερα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy S9 είναι η φανταστική κάμερά του. Έτσι, θα καταφέρνεις να απαθανατίσεις τις πιο επικές, καθημερινές στιγμές, χωρίς να το σκεφτείς διπλά. Το είδες; Το τράβηξες!

Με δύο λειτουργίες f-stop, το πρωτοποριακό Διπλό Διάφραγμα του πιο «έξυπνου» κινητού, προσαρμόζεται αυτόματα στον έντονο φωτισμό και στον πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ανθρώπινο μάτι, με τις λειτουργίες Super Low & Super Bright Light του Samsung Galaxy S9.

Έτσι μπορείς να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο και κάτω από το φως του φεγγαριού! Μπορείς να αποτυπώσεις ακόμη και τις πιο… σκοτεινές μαγικές στιγμές, όπως ακριβώς τις βιώνεις. Απαθανάτισε τις νυχτερινές σου περιπέτειες με εκπληκτική καθαρότητα και νιώσε το epic-ness με μία μόνο φωτογραφία!

Η πολύ αργή κίνηση σε ένα πολύ γρήγορο smartphone

Ακολούθησε τις τάσεις των social media και τα likes θα αρχίσουν να πέφτουν… βροχή! H επόμενη «πίστα» στην αργή κίνηση των βίντεο, είναι η… πολύ αργή κίνηση. Τράβηξε, λοιπόν, φωτογραφίες με την απίστευτη ταχύτητα των 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για να δημιουργήσεις το πιο αργό βίντεο!

Με το Super Slow-Mo του Samsung Galaxy S9, θα έχεις την ευκαιρία να επιδείξεις τις σκηνοθετικές σου ικανότητες προσθέτοντας ριπές πολύ αργής κίνησης σε ένα βίντεο ή εστιάζοντας μόνο σε μία στιγμή. Ανιχνεύει ακόμη και την κίνηση μέσα στην κίνηση… ένα μοναδικό inception του κινητού σου!