Epic Tech Queen σημαίνει...

Epic Tech Queen σημαίνει...

Πόσες φορές ευχήθηκες να είσαι η Tech Queen που όλοι θα λατρέψουν με τα likes τους; Που σε κάθε φωτογραφία που θα ανεβάζεις θα μαζεύεις αμέτρητες καρδούλες στο λατρεμένο σου Instagram; Τώρα όχι απλά μπορείς να είσαι η Tech Queen που ονειρεύτηκες... Τώρα μπορείς να είσαι η απόλυτη Epic Tech Queen! Τι σημαίνει αυτό;

Epic Tech Queen σημαίνει πολλά:

Σημαίνει γνωρίζω τα πιο επικά μέρη της πόλης.

Σημαίνει γνωρίζω τη δύναμη των social media.

Σημαίνει γνωρίζω τα μυστικά της τεχνολογίας.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

#1 Επική πόλη

Κάθε πόλη έχει μέρη… επικά. Μία urban διάσταση που όλοι θα ήθελαν να γνωρίσουν, μια όαση μέσα στο γκρίζο των τοίχων, το υγρό στοιχείο μέσα στο καυτό καλοκαίρι, την ανέμελη προοπτική που όλοι αναζητούν μετά από μία εξαντλητική καθημερινότητα. Όλα, αν τα ζήσεις σωστά, αν τα αποτυπώσεις για μια στιγμή σωστά, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη ως επικά. Σε μια μνήμη που χωράει τα πάντα.

#2 Επικές φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ανακαλύψαμε το Instagram γίναμε όλες φωτογράφοι. Ή τουλάχιστον το προσπαθήσαμε. Άλλες από εμάς με επιτυχία και άλλες με λιγότερη (η προσπάθεια μετράει). Το θέμα είναι πως όση αισθητική κι αν έχεις, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις, όσο επικές κι αν είναι οι στιγμές που έχεις κατά νου να απαθανατίσεις, το «σωστό» το εργαλείο είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

#3 Επική τεχνολογία

Ναι, τα «εργαλεία» που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αποδόσεις. Για παράδειγμα, ένα smartphone με ένα πρωτοποριακό διπλό διάφραγμα, που προσαρμόζεται αυτόματα στον έντονο φωτισμό και στον πολύ χαμηλό φωτισμό, όπως το ανθρώπινο μάτι, θα σε βοηθήσει να ξεδιπλώσεις το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, εναλλάσσοντας το διάφραγμα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα! Ναι, ο λόγος για το Samsung Galaxy S9. Η επαναστατική του κάμερα προσαρμόζεται όπως το ανθρώπινο μάτι. Συγκεκριμένα, ο πρωτοποριακός φακός με το διπλό διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα και σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, κάνοντας τις φωτογραφίες μας να φαίνονται εξαιρετικές στο φως ή στο σκοτάδι, μέρα ή νύχτα.

EPI TECH S9

Ακόμη, το… στέμμα της Epic Tech Queen θα το κατακτήσεις, αν κάνεις τη διαφορά. Πώς ακριβώς; Μα με νυχτερινές φωτογραφίες. Τραβήξε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό ακριβώς όπως στο φως της ημέρας. Ή με τα slow motion video. Επίδειξε τις σκηνοθετικές σου ικανότητες προσθέτοντας ριπές πολύ αργής κίνησης σε ένα βίντεο ή εστιάζοντας σε μία μόνο στιγμή!

#Extra: Epic Tech Queen

Γίνεσαι, δεν γεννιέσαι. Μπορείς να τα καταφέρεις. Η τεχνολογία είναι δίπλα σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τη συναντήσεις. Το Samsung Galaxy S9 συγκεντρώνει όλα όσα ζητάς από ένα κινητό. Από το… άλλο σου μισό. Από το μοναδικό «τεχνολογικό θαύμα» που δεν αποχωρίζεσαι στις στιγμές, στις φωτογραφίες σου (ούτε καν στον ύπνο σου).