#EpicTechQueen: Η super… μπόμπα, από το κινητό φαίνεται

#EpicTechQueen: Η super… μπόμπα, από το κινητό φαίνεται

Καλή η παραλία, αλλά αν δεν ξέρεις να κάνεις βουτιές χωρίς να... κλείνεις τη μύτη, η πισίνα είναι καλύτερη, κυρίως μάλιστα τώρα που γυρίσαμε πίσω στο γραφείο και ο χρόνος είναι περιορισμένος για μεγάλες εξορμήσεις! Άσε που και μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθεις και τις βουτιές σου κάνεις χωρίς να ντρέπεσαι… και τα βίντεο για τα social media είναι πιο hot!

Και αν θέλεις να απολαύσεις τη στιγμή, πώς αλλιώς θα γίνει, παρά με μία κολλητή σου, τα πολύχρωμα cocktails σας και τα απαραίτητα... αξεσουάρ; Έναν φουσκωτό... μονόκερο, για παράδειγμα;

Έτσι, το περασμένο Σάββατο, παρέα με τη Διονυσία, φουσκώσαμε τον αγαπημένο μου Jimmy (aka Unicorn), φορέσαμε τα ολόσωμα μαγιό μας (πάντα μέσα στη μόδα, αν έχεις κολλητή τη Διονυσία) και εντοπίσαμε την πιο απίθανη πισίνα στο κέντρο της πόλης!

Αφού ξεφυλλίσαμε τα περιοδικά μας και έμαθα τα πάντα για τη μόδα, αποφάσισα να της μάθω κι εγώ τα πάντα για την... μπόμπα τη σωστή. Η οποία δεν θέλει κάτι άλλο για να είναι... επική, παρά ένα εντυπωσιακό super slow motion video με 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, χάρη σε αισθητήρα υψηλής ταχύτητας!

Έδωσα στη Διονυσία το Samsung Galaxy S9 μου και... δες το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σημ. Μπορείς να το προσπαθήσεις και χωρίς να κλείσεις μύτη!