#EpicTechQueen: Μία πανσέληνος, ένας σκύλος και μία επική στιγμή!

#EpicTechQueen: Μία πανσέληνος, ένας σκύλος και μία επική στιγμή!

Η πανσέληνος του Ιουλίου μπορεί να πέρασε στην ιστορία, όμως του Αυγούστου ήταν πιο επική από ποτέ!

Κάνοντας μία... προεργασία και απολαμβάνοντας τη στιγμή, βγήκαμε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τη μικρή Φρουφρού, προκειμένου να χαρούμε τη βόλτα, να περάσουμε χρόνο παρέα και φυσικά να απαθανατίσουμε το φεγγάρι! Περπατήσαμε στο Θησείο, είδαμε άλλα σκυλάκια να βολτάρουν και προσπαθήσαμε να πιάσουμε φιλίες μαζί τους (χωρίς μεγάλη επιτυχία...).

Τι χρειαζόμασταν για να κάνουμε τη στιγμή ακόμη πιο ΕΠΙΚΗ; Μια φωτογραφία που θα τα είχε όλα: Την πανσέληνο, την Ακρόπολη και φυσικά τη Φρουφρού! Η τελευταία, όμως, είχε το μυαλό της στα... άλλα σκυλάκια, οπότε τι έμενε; Μια επική φωτογραφία με τον Παρθενώνα και την πανσέληνο να τον «λούζει»! Όταν είσαι η απόλυτη Epic Tech Queen γνωρίζεις πως με το Samsung Galaxy S9 μπορείς να απαθανατίσεις κάθε νυχτερινή περιπέτεια με εκπληκτική καθαρότητα, αφού με τη λειτουργία διαφράγματος F1.5 η πίσω κάμερα φροντίζει οι φωτογραφίες που τραβάς στο σκοτάδι να βγαίνουν καθαρές και φωτεινές, χωρίς να απατείται συντονισμός (ακόμη κι αν η Φρουφρού τραβάει το λουρί για να συναντήσει τους «φίλους» της)!

Δες το βίντεο και ανακάλυψε πώς θα κάνεις κι εσύ την επόμενη πανσέληνο να μοάζει επική, γιατί είναι αλήθεια πως το φεγγάρι μαγνητίζει τους πάντες, ανεξαρτήτως εποχής και όπου κι αν βρίσκονται!