Mannish Look: Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε το πιο δυναμικό hair look και απόλαυσε κάθε τους στιγμή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mannish Look: Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε το πιο δυναμικό hair look και απόλαυσε κάθε τους στιγμή

Τα ανδρόγυνα σύνολα κατέκλυσαν τις street style εμφανίσεις της φετινής σεζόν και με τη βοήθεια του TRESemmé μπορείς να απογειώσεις και τη δική σου, αντίστοιχη, ενδυματολογική επιλογή

Τα Χριστούγεννα ήταν παραδοσιακά συνδεδεμένα με υπερβολική λάμψη! Πολλά φωτάκια, πολύ glitter, πολλές παγιέτες, πολλά ποτήρια κρασιού, πολλά parties και ακόμα περισσότερα ξενύχτια. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πιο «εσωτερικά». Θα έχουν σίγουρα υπερβολική αγάπη, αλλά θα πατήσουν το pause σε όλα τα παραπάνω «πολλά» και θα μας δείξουν πως βρίσκουμε την ουσία και τη θαλπωρή των ημερών ακόμα και όταν «χαμηλώσουμε την ένταση» στις συνήθειες μας. Και αν υπάρχει κάτι που σε βοηθάει να ρίξεις τους τόνους εν μέσω πανδημίας είναι η μόδα και οι άπειρες στυλιστικές επιλογές που σου προσφέρει κάθε εποχή.

image003 copy copy copy

Τα Χριστούγεννα του 2020, λοιπόν, μπορείς να τα περάσεις με ασφάλεια και φινέτσα επιλέγοντας να υιοθετήσεις ένα δυναμικό dress code με διαχρονικότητα που μπορείς να φορέσεις είτε μείνεις σπίτι, είτε βγεις από αυτό. Μιλάμε για το αγαπημένο look των πιο εμβληματικών, κινηματογραφικών ηρωίδων όπως της «Annie Hall», από την ομώνυμη ταινία του Woody Allen (1977) αλλά και των A-list celebrities που διεκδικούν τον τίτλο του style icon, όπως η Tilda Swinton. Ποιο είναι αυτό; Το «mannish look» φυσικά! Το all time classic ανδρόγυνο ντύσιμο, που φέτος κατέκλυσε το street style όλων των μητροπόλεων της μόδας, γίνεται ξαφνικά η «σανίδα σωτηρίας» μας για αυτές τις πρωτόγνωρες γιορτές και μας προσφέρει μία εκλεκτική και σοφιστικέ εμφάνιση, χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανεπίκαιρες επιλογές.

image005 copy copy copy copy

Φαρδιά παντελόνια, πλεκτές καζάκες, blazers, T-shirts και μονόχρωμα πουκάμισα, συνδυάζονται αρμονικά με loafers, booties ακόμα και sneakers και όσες λατρεύουν να δίνουν ένα athleisure twist σε κάθε τους σύνολο, και αποτελούν την πιο to the point ενδυματολογική πρόταση των ημερών. Δεν αρκούν, όμως, μόνο τα κατάλληλα ρούχα για να φανεί ένα outfit ολοκληρωμένο. Χρειάζεται και το σωστό χτένισμα που θα τα αναδείξει και θα τους προσδώσει αυτές «τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά», όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

image007 copy copy copy copy
image009 copy copy

Το wet look που μπορείς να πετύχεις είτε έχεις κοντά, είτε πιο μακριά μαλλιά, είναι το πιο sexy TRESemmé hair look και το κάνεις χρησιμοποιώντας το Botanique gel TRESemmé. Μπορείς τις φύτρες σου (aka baby hair) να τις χτενίσεις απαλά και με τη βοήθεια της Λακ Freeze Hold να «σχεδιάσεις» και να τις «κολλήσεις» στο μέτωπό σου, έτσι το look σου θα θυμίζει κάτι από την εμφάνιση της Alicia Keys στα Grammy Awards 2020, όταν και είχε υιοθετήσει το baby hair trend προσθέτοντας διακριτικά στρας ανάμεσά στις δικές της φύτρες της.

Η official hair expert του TRESemme , Σοφία Νομίκου, μας δείχνει στην πράξη πώς να πετύχουμε εύκολα και γρήγορα το baby hair trend:

image011 copy copy

Το καλό με το το Botanique gel είναι ότι δεν χαρίζει μόνο λάμψη και σούπερ κράτημα στα μαλλιά, αλλά το κάνει και με τρόπο 100% επιτυχημένο. Το TRESemmé έχει συνδυάσει επαγγελματικές συνθέσεις με φυσικά συστατικά και έχει δημιουργήσει ένα προϊόν που θρέφει και επανορθώνει την τρίχα.

image013

Αφού περιποιηθείς τις φύτρες σου και χτενίσεις προσεχτικά την αλογοουρά σου απλώνοντας ομοιόμορφα το gel, δεν μένει παρά να πιάσεις σφιχτά με ένα λαστιχάκι τα μαλλιά σου και να τα ψεκάσεις με τη λακ Freeze Hold του TRESemmé. Η σύνθεσή της εξασφαλίζει δυνατό κράτημα και κάνει το χτένισμα ανθεκτικό απέναντι στην υγρασία. Μπορεί να βγάλεις το blazer, να λύσεις τη γραβάτα σου -αν είσαι οπαδός των extravagant λεπτομερειών- αλλά το wet look σου θα μείνει αναλλοίωτο, όσες ώρες και αν περάσουν.

Η official hair expert του TRESemme , Σοφία Νομίκου, μας δείχνει πώς να κάνουμε μόνες μας το πιο sexy wet look στα μαλλιά μας:

image015

Το μόνο που χρειάζεσαι για να απολαύσεις αυτά τα διαφορετικά -αλλά εξίσου υπέροχα- Χριστούγεννα είναι αγάπη, γαλήνη, γέλια και το σωστό outfit που θα δείχνει με τρόπο δυναμικό το μέλλον. Της μόδας και το δικό μας! Και δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο από το mannish style που θα απογειώσεις με το wet look σου και τη βοήθεια του TRESemmé. Τόλμησε να πειραματιστείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό και ας πιούμε φέτος σε αυτό… στις νέες αρχές και στις καινούργιες επιλογές! Cheers! Υγ. Περιμένουμε τις δικές σου φωτογραφίες με τα πιο εντυπωσιακά wet looks που θα πετύχεις μόνη σου, ακολουθώντας πάντα τα tips μας, μέσα στις γιορτές!

image017

FB: TRESemmeGreece Instagram: @tresemmegreece