Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό από το καλοκαίρι 2020 που εντυπωσιάζουν

Πατούλια Κατερίνα
Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό από το καλοκαίρι 2020 που εντυπωσιάζουν

Η Σίσσυ είναι πια όπως την γνωρίσαμε

Μπορείς εύκολα να πεις πως το καλοκαίρι αυτό η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να μας θυμίσει το κορίτσι που ήταν πριν δέκα και παραπάνω χρόνια, τότε που την γνωρίσαμε στη μικρή οθόνη.

Έχοντας καταφέρει να χάσει πάνω από δέκα κιλά, η παρουσιάστρια ποζάρει στο προφίλ της στο Instagram με μαγιό και εντυπωσιάζει. Τα κιλά φυσικά και δεν έφυγαν εύκολα και πρόσφατα η Σίσσυ είχε αποκαλύψει και το ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τονίζοντας.

«Εγώ έχω άλλο ένα θέμα ορμονικό… Δεν ιδρώνω. Δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες, ούτε μέσα στο κεφάλι μου κάτω από τον ήλιο. Δεν ιδρώνω. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλώς δεν το έχω ψάξει. Επειδή, λοιπόν, δεν ιδρώνω, μικρή, όταν έκανα γυμναστική στο σχολείο, λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα, κοκκίνιζα κι έπεφτα κάτω. Άρα ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση. Στο νερό αυτό δε συμβαίνει. Οπότε, έλεγα ‘δεν μπορώ να τρέξω στον διάδρομο, δεν μπορώ να κάνω εντατική γυμναστική, που ειδικά για την απώλεια κιλών ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντική-»



Δες και τις εντυπωσιακές πόζες με μαγιό παρακάτω.