Η Blake Lively έγινε 35 & της ευχόμαστε να παραμείνει αυτό το υπέροχο και τρολ άτομο που είναι

Ανθή Μιμηγιάννη
Η Blake Lively έγινε 35 & της ευχόμαστε να παραμείνει αυτό το υπέροχο και τρολ άτομο που είναι

Να βρείτε κάποιον να τρολάρετε μαζί, όπως η Blake Lively με τον Ryan Reynolds.

Η Blake Lively απεχθάνεται τα αφιερώματα τα οποία παρουσιάζουν την άψογη ζωή της, την τέλεια οικογένειά της, το τέλειο πρόσωπό της και την ομορφιά της, τα τέλεια παιδιά της. Και μπορεί να τα έχει όλα αυτά ωστόσο είναι σαφές μέσα από τις συνεντεύξεις της και το lifestyle της πως μισεί να την περιορίζουν με ταμπέλες σε άρθρα και μάλιστα αγχώνεται ιδιαίτερα όταν πρόκειται να δώσει συνέντευξη αναφορικά με το πώς θα είναι τελικά η αφήγηση από τον δημοσιογράφο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που σήμερα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 35 ετών, είχε μιλήσει από το 2017 στο περιοδικό Glamour για τους βαρύγδουπους αυτούς τίτλους που βάζουν σε καλούπια τους ανθρώπους. «Είναι ανόητα πράγματα αυτά. Αυτές οι περιγραφές απλοποιούν για παράδειγμα τις γυναίκες και οι γυναίκες είναι πολύπλοκες. Αυτό το παράδειγμα, είναι μια υπενθύμιση ότι αυτό που βλέπετε στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η πραγματική ζωή. Το βράδυ πριν από μια συνέντευξη, έχω απόλυτο άγχος: Πώς τέλεια θα με κάνει να φαίνομαι αυτό το άτομο;».

https://www.instagram.com/p/BmehTFVje2P

Τόσο η ίδια όσο και ο τέλειος έρωτας της ζωής της, Ryan Reynolds, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τα τέλεια παιδιά τους έχουν κοινές απόψεις -εκτός από τρολ φιλοσοφία στη δημόσια εικόνα. «Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε πραγματικά ντροπαλοί άνθρωποι που εκφραζόμαστε καλύτερα όταν παίζουμε και υποδυόμαστε άλλους ανθρώπους. Το γεγονός ότι οι πολύ ντροπαλοί άνθρωποι πρέπει να μοιραστούν αυτό το ντροπαλό άτομο με τον κόσμο στην πραγματική ζωή τους πληγώνει και είναι πολύ περίεργο συναισθηματικά».

Παρά το γεγονός πως δεν θα μας διαβάσει ποτέ, εμείς με αφορμή τα γενέθλιά της δεν θα κάνουμε κάποιο τέτοιο αφιέρωμα διότι #ταυτιζόμαστε_απόλυτα με το Gossip Girl της καρδιάς μας. Αυτό που λέμε να κάνουμε για εκείνη είναι θυμηθούμε το πόσο τρολ άτομο είναι και πόσο ταίριαξε αυτό το τρολ με εκείνο του συζύγου της -με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια και με τον οποίο απέκτησαν τις τρεις κόρες τους.

Αλήθεια, πόσο τρολ ζευγάρι μπορεί να είστε Blake Lively;

(-Πολύ).

https://www.instagram.com/p/CbbJhCkAd2Z

Για παράδειγμα:

Όταν η Blake τον έκανε "expose" ως κομμωτή στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CLSdaL5Aznw

Όταν η Blake τού ευχήθηκε χρόνια πολλά κάπως έτσι

https://www.instagram.com/p/B3-kzqRg0T-

Όταν ο Ryan έκανε spicy αποκαλύψεις για τη Blake

Όταν ο Ryan κρόπαρε τη Blake από τη φωτογραφία προκειμένου να της ευχηθεί χρόνια πολλά

https://www.instagram.com/p/BYPd9jJjoIV

Όταν ο Ryan ζήτησε μέσω Twitter από τη Blake spoilers για την ταινία της

Όταν ο Ryan δημοσίευσε μία όχι και τόσο καλή φωτογραφία της Blake

https://www.instagram.com/p/BbK6cp7jkME

Όταν η Blake μίλησε για ...την πρώτη φορά του Ryan φορώντας ζωγραφισμένα Louboutin

https://www.instagram.com/p/CGqFSgqAbeo

Όταν ο Ryan δημοσίευσε περισσότερες μη κολακευτικές φωτογραφίες της Blake

https://www.instagram.com/p/B1l_7IRhWH7

Όταν η Blake μάς παρακίνησε να της βρούμε έναν καλύτερο φίλο και πως θα περιμένει, τότε όλοι (μα όλοι) κατάλαβαν πως συνδέονται με ισχυρούς τρολ δεσμούς

https://www.instagram.com/p/CZ-raGYgKYj

Τα γενέθλια του 2022

Για τα 35α γενέθλιά της η Blake Lively ανέβασε μία συγκλονιστική αφιλτράριστη φωτογραφία της με λευκό μπικίνι δηλώντας ενθουσιασμένη με το καλοκαίρι. Εμείς να της ευχηθούμε χρόνια «τρολιά» και πολλά και λέμε να θυμηθούμε κάποιες αλήθειες που μοιράστηκε μέσα από δηλώσεις της.

https://www.instagram.com/p/Chp6FMRp53l

Οι 10 από τις αλήθειες της

«Όταν έχω "κακές μέρες", τρώω πολύ παγωτό σοκολάτα και χορεύω με το soundtrack του Lion King. Είναι πραγματικά περίεργο, αλλά είναι αλήθεια».

«Το μόνο που χρειάζομαι είναι το Chanel φόρεμά μου, τα Louboutin παπούτσια μου και λίγο κόκκινο κραγιόν».

«Αν θέλεις να σου λείψει κάποιος, πήγαινε κρυφά και ψέκασε το άρωμά σου κάπου».

«Μου αρέσει να φωτογραφίζω τα υπέροχα τοπία όταν ταξιδεύω».

«Ήμουν τόσο τυχερή που συνεργάστηκα με τόσο σπουδαίους ανθρώπους: ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και έχουν τόσο σεβασμό και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον».

«Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να φορέσεις είναι η αυτοπεποίθηση».

«Έχω μεγάλη οικογένεια και ποτέ κανείς δεν μου φέρθηκε σαν παιδί. Πάντα με αντιμετώπιζαν σαν ενήλικα, σαν ίσο».

«Νομίζω ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι όπως είναι για συγκεκριμένους λόγους που δεν μπορούμε απαραίτητα να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε».

«Δεν έχω δουλέψει ποτέ με προπονητή υποκριτικής, αλλά οι γονείς μου ναι κι έτσι μεγάλωσα γύρω από αυτούς όλη μου τη ζωή μόνο και μόνο επειδή δεν είχα μπέιμπι σίτερ».

«Νιώθω ότι το μόνο που έκανα υποκριτικά τελευταία είναι να παίζω σεξουαλικά φορτισμένους ναρκομανείς. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με εμένα. Πρέπει να πηγαίνω πιο συχνά στη Disneyland και να ενθουσιαστώ περισσότερο».

Και ένα μότο που υποστηρίζει απόλυτα

«Άμα θέλεις κάτι πάρα πολύ άφησέ το να φύγει. Αν επιστρέψει σε εσένα, τότε είναι δικό σου για πάντα. Αν όχι, τότε δεν ήταν ποτέ».