Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη & οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις φήμες χωρισμού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη & οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις φήμες χωρισμού

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν είναι πλέον μαζί μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση 2 παιδιών.

Ήταν Αύγουστος του 2012, όταν η ηθοποιός παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά μετά από έναν μήνα σχέσης. Όπως είναι ευρέως γνωστό, το ζευγάρι είχε γνωριστεί εκείνο το καλοκαίρι και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος με αποτέλεσμα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Δονούσα.

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμός, το unfollow και η επόμενη ημέρα

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα πάντα με τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη. Το πρώην ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει αθόρυβα από τις αρχές του φθινοπώρου και προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους υπό τις νέες συνθήκες.

Μέχρι στιγμής ούτε η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά ούτε και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η γνωστή ηθοποιός έσβησε τις φωτογραφίες με τον σύζυγό της από το Ιnstagram και κράτησε μόνο μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Η ηθοποιός δεν ακολουθεί πια τον Παναγιώτη Πιλαφά στο Instagram, με το unfollow να προδίδει την αλήθεια για την τεταμένη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CkFhPbuoANG

Οι δύο αναρτήσεις μετά την είδηση πως χώρισαν και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που εκτός από τη σειρά "Τα Καλύτερά μας Χρόνια" στην οποία πρωταγωνιστεί πλέον κάνει και επιλεγμένες εμφανίσεις που έχουν να κάνουν με το ταλέντο της στο τραγούδι. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, πραγματοποίησε εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus και πολλοί αγαπημένοι φίλοι-συνεργάτες έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν. Η απουσία του συζύγου της από το live έκανε αίσθηση και πυροδότησε τις φήμες χωρισμού.

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή ηθοποιός έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις της μετά την είδηση πως χώρισε και οι εν λόγω φωτογραφίες είναι από την εμφάνιση την Πέμπτη (27.10) στον γνωστό μουσικό χώρο.

https://www.instagram.com/p/Ckd8LW8KeAd

Όπως θα παρατήρησες, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο hair look, υιοθετώντας μακριά μαλλιά με τα οποία είχε συστηθεί και στο κοινό, αφήνοντας έτσι πίσω το καρέ το οποίο και τίμησε για αρκετό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Ckd7QDzq44Z

Η 43χρονη είχε υιοθετήσει ένα καρέ κούρεμα τους προηγούμενους μήνες ωστόσο ως γνωστόν όλες οι γυναίκες κάνουμε αισθητές αλλαγές στα μαλλιά μας μετά από μία αλλαγή που υπάρχει και στη ζωή μας.

https://www.instagram.com/p/Cj-1xRAosxA

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς ήταν η ηθοποιός πριν το νέο της hair look.

H τελευταία κοινή έξοδος

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022. Τον περασμένο Ιούνιο πριν ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γιορτάσει τα 44α γενέθλιά του και η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε δημοσιεύσει ένα πολύ τρυφερό post για να του ευχηθεί.

papoutsaki_pilafas.jpg

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε η ηθοποιός στο Instagram.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει σβηστεί από το προφίλ της στο Instagram και όλοι πλέον πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά.

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς είναι το πιο cool ζευγάρι & και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη δημιουργία οικογένειας

Η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και πρόσφατα ξάφνιασε τον Θέμη Γεωργαντά με τις δηλώσεις της: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”».

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της έχουν αποκτήσει 2 γιους (Μάξιμος και Κίμωνας) οι οποίοι αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους.

Το love story με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα, με την συνάντησή τους να αποδεικνύεται καρμική.

Για την ημέρα του γάμου της η ηθοποιός δήλωσε: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν γίνει μαμά, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

https://www.instagram.com/p/CFR3cqvAo3z

Για την γνωριμία τους η 43χρονη έχει αναφέρει στο παρελθόν: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki