H πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό ήταν η αναμενομένη

H πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά τον χωρισμό ήταν η αναμενομένη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στις κάμερες λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση 2 παιδιών. Το πρώην ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2012 στη Δονούσα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού

Μετά την είδηση του χωρισμού της οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ηθοποιό έξω από το θέατρο για να κάνει δηλώσεις εκείνη ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.

«Δεν έχω σκοπό να πω κάτι. Ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά φιλάκια, αλλά έχω αργήσει», είπε on camera η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε ερώτηση για το αν την ενοχλούν τα δημοσιεύματα για περί χωρισμού, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε: «Όχι μωρέ, τίποτα δεν με ενοχλεί. Να είστε καλά».

Η αντίδραση της ηθοποιού είναι απολύτως λογική μιας και το πρώην ζευγάρι έχει 2 ανήλικα παιδιά τα οποία προσπαθεί να προστατεύσει. Το πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η ίδια η παρουσιάστρια σχολίασαν πως αν ο χωρισμός δεν ίσχυε η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είχε διαψεύσει την είδηση.

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμό το unfollow και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα πάντα με τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη. Το πρώην ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει αθόρυβα από τις αρχές του φθινοπώρου και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τον θηλασμό και το μεγάλο ρίσκο που πήρε στη ζωή της

Μέχρι στιγμής ούτε η ηθοποιός αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η γνωστή ηθοποιός έσβησε τις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη Πιλαφά από το Ιnstagram και κράτησε μόνο μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν ακολουθεί πια τον Παναγιώτη Πιλαφά στο Instagram, με το unfollow να προδίδει πως η μεταξύ τους σχέση είναι αρκετά τεταμένη.

Οι τελευταίες κοινές εμφανίσεις με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022. Τον περασμένο Ιούνιο πριν ο γνωστός επιχειρηματίας είχε γιορτάσει τα 44α γενέθλιά του και η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να του ευχηθεί.

papoutsaki_pilafas.jpg

«Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου !Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε η ηθοποιός στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως το post δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της ηθοποιού και η τελευταία αντίδρασή της on camera φανερώνει πως ο χωρισμός είναι μάλλον οριστικός.

Το χρονικό της σχέσης τους και ο γάμος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα, με την συνάντησή τους να αποδεικνύεται καρμική.

Για την ημέρα του γάμου της η ηθοποιός δήλωσε: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν γίνει μαμά, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

https://www.instagram.com/p/CSl_c2oIAD6

Για την γνωριμία τους η 43χρονη έχει αναφέρει στο παρελθόν: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση».

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki