Όχι απλά η Κυβέλη! Μόνο γούρι δεν έφερε στους νικητές ο τίτλος του GNTM

Όχι απλά η Κυβέλη! Μόνο γούρι δεν έφερε στους νικητές ο τίτλος του GNTM

Βρισκόμαστε λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον τελικό του φετινού GNTM και να πούμε την αλήθεια, δεν έχουμε μάθει ακόμα τα ονόματα των φετινών φαβορί. Μήπως όμως όλο αυτό είναι για καλό; 

Το φετινό GNTM δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Σε μια σεζόν με έντονη μυθοπλασία και δεκάδες πια τηλεοπτικά σίριαλ, το ριάλιτι μοντέλων, δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης και όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν δεν θα έχουμε GNTM στον αέρα του Star.

Πού βρίσκονται οι νικητές του GNTM

Και αν πρέπει να παρατηρήσουμε κάτι, είναι πως η φετινή σεζόν του GNTM με την επιστροφή στις γυναίκες μόνο παίκτριες με μεγαλύτερο όριο ηλικιακό αλλά και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο σόου, δεν είχε το ενδιαφέρον που όλοι περίμεναν. Λίγο πριν τον φετινό τελικό, ας κάνουμε μια παρατήρηση: Μήπως το GNTM και όσοι παίρνουν τον τίτλο, έχουν κακοτυχία; Μήπως υπάρχει άτυπη GNTM κατάρα για τους νικητές;

Αιμιλιάνο Μάρκου: Το μόνο μοντέλο που πέτυχε μετά το GNTM παρόλο που δε νίκησε

Αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό το θετικό τεστ αλκοόλ της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, την περσινής νικήτριας του GNTM που είδε τη ζωή της να αλλάζει όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στο κέντρο της Αθήνας, παραβίασε παλλόμενο φανάρι και χτύπησε με τη μηχανή του 60χρονο πατέρα τριών παιδιών.

Η κολλητή φίλη της Κυβέλης, Ζωή Αμπουκεϊνας, μίλησε στη «Super Kατερίνα και ανέφερε πως η Κυβέλη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Απλά είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου. Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της. Αυτό είναι σίγουρο. Και ούτε θα την έβριζαν και θα την είχαν κολλήσει σε ένα τοίχο. Οπότε το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM. H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Εμένα με έχει στηρίξει. Είναι κολλητή μου και πάντα στηρίζει η μία την άλλη», τόνισε η φίλη της Κυβέλης για το κορίτσι αυτό που μετά τη νίκη του δεν είδαμε να φεύγει στο εξωτερικό για την καριέρα που το ριάλιτι υπόσχεται στα επίδοξα μοντέλα.

2020 και νικητής το GNTM είναι ο Ηρακλής Τσοζίνοφ.

O Ηρακλής ήταν ο πρώτος άντρας νικητής του GNTM, συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ και αμέσως μετά τη νίκη του, ήρθε ο χωρισμός του από την αγαπημένη του χορεύτρια Αγγελική Κάτρη. Πάντως παρά τη νίκη του, διεθνή καριέρα μετά το GNTM 3 έκανε ο Εμιλιάνο Μάρκου και όχι ο Ηρακλής κάνοντας πασαρέλα ακόμα και για τους Dolce & Gabbana.

https://www.instagram.com/p/ClmQjD1sGuf

2019 και νικήτριες είναι δύο, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

GNTM19.jpg

Η μεν Άννα Μαρία χώρισε μετά το ριάλιτι ενώ το όνομά της συνδέθηκε με τον Madclip λίγο πριν τον θάνατο του ράπερ. Η Άννα Μαρία δεν είναι πια μοντέλο μιας και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική με εμφάνιση στη σειρά Άγρια Γη.

Όσο για την έτερη νικήτρια, Κάτια Ταραμπάνκο, η προσωπική της ζωή έχει έρθει πολλές φορές στο επίκεντρο, ειδικά οι γεμάτοι φασαρία χωρισμοί της. Από τότε η Κάτια έχει γίνει παρουσιάστρια, έχει μπει δύο φορές στο Survivor αλλά καριέρα μοντέλου δεν ακολούθησε.

2018 και νικήτρια είναι η Ειρήνη Καζαριάν

Λίγο μετά τη νίκη της, η Ειρήνη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σκάνδαλο ροζ βίντεο το οποίο και απέδειξε πως δεν άνηκε στην ίδια. H Ειρήνη έκανε ένα πέρασμα και από το θέατρο αλλά μέχρι σήμερα ασχολείται με καμπάνιες στο Instagram.

Η δεύτερη φιναλίστ εκείνης της σεζόν, Εβελίνα Σκίτσκο, κάνει καριέρα στο Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/Ckks_4xMnrA

Ζηλέψτε! Η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM 2018 είναι στο Μεξικό & κάνει καριέρα στο μόντελινγκ