Always our McDreamy: Ο Patrick Dempsey είναι - επιτέλους - ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2023

Πατούλια Κατερίνα
Always our McDreamy: Ο Patrick Dempsey είναι - επιτέλους - ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2023

Μήπως είναι 2013; Μήπως ο τίτλος αυτός άργησε μια μέρα; Ο Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2023 και εμείς πανηγυρίζουμε για τον McDreamy!

Μία από τις πιο δημοφιλείς ατάκες στην 20ετή ιστορία του Grey’s Anatomy είναι η ατάκα της Elle Pompeo άκα Meredith, στον Dereck, άκα Patrick Dempsey όταν εκείνος θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την πρώην σύζυγό του Addison.

Patrick, o πιο σέξι άντρας στον κόσμο

Pick me, choose me, love me (διάλεξε εμένα, αγάπα εμένα), τονίζει η Meredith στον McDreamy, τον ονειρεμένο γιατρό κάθε γυναίκας στον πλανήτη εν έτει 2007 και είναι λες και ζούμε κάποιο απίθανο throwback μιας και το People επέλεξε τον Patrick επιτέλους και του έδωσε τον τίτλο του πιο σέξι άντρα στον κόσμο, έναν τίτλο που ας παραδεχτούμε ο 57χρονος ηθοποιός θα έπρεπε να έχει πάρει από το 2007 ως το 2015 τουλάχιστον μία φορά.

Ο ίδιος τρολάρει ακριβώς το πόσο άργησε αυτός ο τίτλος να καταλήξει στα χέρια του και τόνιζει: «Επιτέλους, είναι λες και ήμουν πάντα παράνυμφος και ποτέ ο γαμπρός», και συνεχίζει να εξηγεί:

«Είμαι ευτυχής που όλο αυτό συμβαίνει σε αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι ωραίο να λαμβάνεις αυτή την αναγνώριση και σίγουρα το εγώ μου αναπτερώθηκε και σίγουρα μπορώ να πάρω κάτι θετικό από αυτό» και ένα μεγάλο καμάρι για τον 57χρονο είναι το ίδρυμα Dempsey το οποίο δημιούργησε στη μνήμη της μητέρας του που έχασε από καρκίνο.

https://www.instagram.com/reel/CzX5wsLgJ3e/

Ο McDreamy, ο ρόλος που τον έκανε διάσημο και τα παιδιά του

Ο Patrick, που οι φήμες τον ήθελαν εκτός Grey’s Anatomy ως τιμωρία από την Shonda Rhimes, τη δημιουργό της σειράς, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του ηθοποιού εις βάρος της συζύγου του Jillian, έχει εδώ και χρόνια επιστρέψει στην αγάπη της ζωής του Jillian και η μεγαλύτερη χαρά του είναι να περνά χρόνο με τα παιδιά του, την 21χρονη Talula και τα 16χρονα δίδυμα Sillivan και Darby, τα οποία σίγουρα θα τον τρολάρουν για τον τίτλο που έλαβε. Ο ίδιος εξηγεί πώς αντέδρασε στα νέα της σέξι βράβευσής του:

https://www.instagram.com/reel/CzX4Yu9g2ts/

«Σοκαρίστηκα και γέλασα, φαντάστηκα πως είναι αστείο, πάντα ήμουν παράνυμφος και είχα ξεxάσει τον τίτλο, αλλά τώρα το εγώ μου είναι καλά. Ξέρω πως τα παιδιά μου θα με τρολάρουν και θα πουν όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να -πάρω τον τίτλο αυτό αλλά δεν πειράζει, αυτά με κρατάνε νέο έτσι κι αλλιώς».

https://www.instagram.com/p/CzX05yOgcKs/

Ο Dempsey, ενσάρκωσε τον Dereck Shepherd από το 2005 ως το 2015, που οι fans του Greys συγκλονίστηκαν από τον τηλεοπτικό θάνατο του πιο αγαπημένου γιατρού του ιατρικού σόου. Ο Dempsey, ήταν υποψήφιος για χρυσή σφαίρα το 2006 και το 2007 και για Sag βραβείο το 2006!

Στο βιβλίο της Λίνετ Ραίς με τίτλο «How to save a life, the inside story of Grey's Anatomy», αναφερόταν πως ο Dempsey μπορεί να μην εμπλεκόταν σε σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά η συμπεριφορά του ταλαιπωρούσε τους συνεργάτες του. Δημιουργούσε ακόμη και μετατραυματικό στρες με όσους δούλευε μαζί.

Τα social media αντέδρασαν στον τίτλο του Patrick με επικά σχόλια!

Ο Patrick Dempsey θέλει να επιστρέψει στο Grey's Anatomy αλλά όχι και οι παλιοί συνεργάτες του