Πρωτόπαπας, Παπαχρόνης, Νάτσης και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί που «έφυγαν» από τη ζωή πολύ νέοι

Τζένη Ντεμιράι
Πρωτόπαπας, Παπαχρόνης, Νάτσης και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί που «έφυγαν» από τη ζωή πολύ νέοι

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να «ζήσουμε τη ζωή που ονειρευτήκαμε»; Φτάνουν 25 χρόνια; 31; 43;

Ο θάνατος είναι πάντοτε επώδυνος. Ακόμα κι αν γνωρίζουμε από πολύ μικρή ηλικία ότι στο τέλος της διαδρομής μας στη Γη αυτός μας συνοδεύει, δεν μπορούμε εύκολα να συμφιλιωθούμε με αυτό. Ο φόβος του αγνώστου και η ανησυχία μήπως πονέσουμε είναι ίσως κάποιες σκέψεις που συνδέονται με τον θάνατο.

Όλα, όμως, είναι καλύτερα όταν σκεφτόμαστε ότι αυτό είναι το τέλος για όλους και πως αν έχουμε ζήσει τη ζωή μας έτσι όπως την έχουμε ονειρευτεί, μπορούμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο γεμάτοι ευγνωμοσύνη.

Πόσος χρόνος, όμως, χρειάζεται για να «ζήσουμε τη ζωή που ονειρευτήκαμε»; Φτάνουν 25 χρόνια; 31; 43;

Αυτές ήταν οι ηλικίες κάποιων αγαπημένων ηθοποιών που έφυγαν απροσδόκητα από τη ζωή, είτε εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος είτε εξαιτίας άλλων απρόσμενων καταστάσεων.

Κωσταντίνος Παπαχρόνης

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1977 και έχασε τη ζωή του στις 2 Δεκεμβρίου του 2008, σε τροχαίο δυστύχημα. Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο θεατρικός ηθοποιός να χάσει απροσδόκητα τη ζωή του, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

https://www.instagram.com/p/ChBJYaEKSIF/

Τόμας Πρωτόπαπας

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 και έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου του 2013, σε ηλικία 25 ετών. Εκτός από ηθοποιός ήταν και μοντέλο, με το οποίο ασχολούταν ενεργά από τα 14 του χρόνια. Το τέλος και της δικής του ζωής γράφτηκε στην άσφαλτο. Συγκεκριμένα, ο Πρωτόπαπας βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, πάνω στην Αττική Οδό, όταν ένα λευκό βαν έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Ακολούθησε χειρουργική επέμβαση, μεταφορά στη ΜΕΘ και τελικά ο θάνατος του, μετά από 66 ημέρες.

201210231521030.7131_TOMAS_PROTOPAPAS_22102012.jpg

Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, τον Ιανουάριο του 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά τα γενέθλιά του. Και αυτός ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Εκεί, η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

201405231152260.6876_PANOS_NATSIS_2252014.jpg

Δημήτρης Βογιατζής

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Βογιατζής, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του στις 29 Δεκεμβρίου του 2012. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη ζωή του, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο τον οδήγησαν στο να κρεμαστεί από ένα φωτιστικό που βρισκόταν στο ταβάνι του σπιτιού του.

Γεωργία Αποστόλου

Η Γεωργία Αποστόλου γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1973 και έχασε τη ζωή της σε ηλικία 43 ετών, στις 12 Ιουνίου του 2016, αφού πρώτα είχα ανακοινώσει την αποχώρησή της από την υποκριτική. Αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, ενώ ο πατέρας της είχε δηλώσει τότε ότι το τελευταίο διάστημα είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ και είχε στραφεί προς την εκκλησία.