Η star έχει καρκίνο και δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία μέσα από το θάλαμο των ακτινοβολιών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έχει καρκίνο και δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία μέσα από το θάλαμο των ακτινοβολιών

Θέλει δύναμη ψυχής να το αντέχεις αυτό

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε, πως η ηθοποιός παλεύει με την επάρατη νόσο. Ωστόσο, ουδέποτε την πήρε από κάτω, αντιθέτως έχει επιδείξει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και παλεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο για να απαλλαγεί.

Το πιο σημαντικό είναι φυσικά, πως όλο αυτό δεν το κρατάει μέσα της, αλλά μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους για να κάνει και τον υπόλοιπο κόσμο να ευαισθητοποιηθεί.

Ο λόγος για τη Shannen Doherty, η οποία παρά το γεγονός πως την ταλαιπωρεί η ασθένεια της, κοινοποίησε σήμερα για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα που ξεκίνησε τις θεραπείες της.

Πιο συγκεκριμένα, η 45χρονη ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται μέσα στον θάλαμο των ακτινοβολιών, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτή η φωτογραφία είναι από την αρχή της ιστορίας μου με τον καρκίνο. Ο γιατρός μου Jay Orringer, ήθελε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε αυτό σήμαινε πως θα έμπαινα και σε θάλαμο, εκτός από τις άλλες μεθόδους».

3860E28F00000578 3790344 image a 32 1473914741209

Μπορεί πράγματι η φωτογραφία αυτή να σε κάνει να νιώθεις άβολα, όμως μάθε πως χρειάζεται απίστευτη ψυχική δύναμη για να το αντέξεις.

Δες κι αυτό: Η επική πτώση της Bella Hadid στην πασαρέλα και όλα όσα είδαμε στο show του Michael Kors (+βίντεο)