Back again? Η διάσημη τραγουδίστρια είναι και πάλι ζευγάρι με τον πρώην φίλο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Back again? Η διάσημη τραγουδίστρια είναι και πάλι ζευγάρι με τον πρώην φίλο της

Όταν υπάρχει έρωτας όλα είναι δυνατά..

Η έλευση του νέου χρόνου μέχρι στιγμής έχει φέρει αρκετά χαρούμενα γεγονότα όσον αφορά τους celebrities τόσο της εγχώριας, όσο και της ξένης showbiz. Είδαμε προτάσεις γάμου, εγκυμοσύνες, την επιστροφή της Kim Kardashian, αλλά και επανασυνδέσεις, όπως αυτή της γνωστής τραγουδίστριας.

Μπορεί οι stars πριν από λίγο καιρό να αποφάσισαν να χωρίσουν, φαίνεται ωστόσο, πως το 2017 τους ήθελε μαζί, γι’ αυτό και η μέρα της αλλαγής του χρόνου σηματοδοτεί την έναρξη της επανασύνδεσης τους.

Ο λόγος για τη Demi Lovato και τον Guilherme “Bomba” Vasconcelos, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Us Weekly αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί.

demi lovato 9ff9ff2c 629a 4472 b9e5 aa20122a9974

Η 24χρονη τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της από τον επί 6 χρόνια σύντροφο της Wilmer Valderrama τον Ιούλιο, γνώρισε τον Guilherme έμειναν για λίγο μαζί και χώρισαν γιατί ήθελε να γνωρίσει κόσμο. Για μικρό χρονικό διάστημα έβγαινε και με τον Luke Rockhold, τώρα όμως αποφάσισαν να επανασυνδεθούν με τον Vasconelos και μάλιστα πέρασαν και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς μαζί.

Φαίνεται πως το 2017 τους έφερε γούρι γιατί έδειχναν τρομερά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Μπράβο στα παιδιά!