Δυο μήνες μετά την πρώτη τους εμφάνιση, τα πρώτα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δυο μήνες μετά την πρώτη τους εμφάνιση, τα πρώτα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού είναι γεγονός

Και είναι μόλις ελάχιστο καιρό μαζί

Περίπου ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που η διάσημη ηθοποιός και ο επί τρία χρόνια σύντροφος της αποφάσισαν να χωρίσουν και ήταν ακριβώς εκείνο το διάστημα που οι χωρισμοί ερχόντουσαν ο ένας πίσω από τον άλλον (με κυριότερο αυτόν των Brangelina). Η ηθοποιός όμως δεν τα έβαψε μαύρα και μερικούς μήνες μετά βρήκε καινούργιο σύντροφο στην ζωή της, με τον οποίο δείχνει και τρομερά ερωτευμένη.

Τους είδαμε πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο γύρω στα τέλη Δεκέμβρη και οι φωτογραφίες τους μαρτυρούσαν πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Και ενάμιση μήνα μετά την εμφάνιση τους, ήρθαν και τα πρώτα τρυφερά τετ-α-τετ. Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του NBA μεταξύ των New York Knicks με τους Milwaukee Bucks.

Η Dakota Fanning και ο Henry Frye παρακολουθούσαν με προσήλωση την αναμέτρηση και όσο ζητωκραύγαζαν για τους New York Nicks μας χάρισαν κι ένα τρυφερό φιλί. Πρόσφατα μάλιστα σε συνέντευξη της μίλησε για το γεγονός ότι δεν είναι single και είναι πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της, ενώ αναφέρθηκε και στο πως είναι να βγαίνεις με ένα μη δημόσιο πρόσωπο.


https://www.instagram.com/p/Be4pVgVFim8

Πιστεύουμε πως αυτή η σχέση είναι πάρα πολύ δυνατή και θα κρατήσει αρκετά. Δεν συμφωνείς κι εσύ;

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της & αποκάλυψε το όνομά της

Προβλήματα; Ο τσακωμός της Kylie Jenner με τον Travis που τους φέρνει ένα βήμα από τον χωρισμό