Η Stormi Jenner-Webster έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Stormi Jenner-Webster έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram

Είναι πλέον η φωτογραφία με τα περισσότερα likes

Η Kylie Jenner πριν από μία εβδομάδα ακριβώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της Travis Scott και από τότε -όπως είναι λογικό- πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η μικρή της κόρη, η Stormi, όπως την έχει ονομάσει, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει και αυτό μας είπε και μέσα από την ανάρτηση της όταν ανακοίνωσε την γέννα της κόρης της.

Εδώ και ένα 24ωρο η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της βρίσκεται στον αέρα του Instagram και πριν καν ολοκληρωθούν 24 ώρες από την ανάρτηση της, η μικρή έχει σπάσει κάθε ρεκόρ. Η φωτογραφία της Kylie Jenner έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια likes (14.903.544 για την ακρίβεια) σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο κατείχε ο Cristiano Ronaldo όταν ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Beyonce ενώ το 2017 έκλεισε στην πρώτη θέση, έχοντας τα περισσότερα likes αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11,2 εκατομμύρια likes και στην δεύτερη του Cristiano Ronaldo. «Wow Kylie! Πόσο απίστευτο, αυτή είναι η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας στην μικρή μας Stormi», έγραψε η Kris Jenner μόλις έμαθε τα νέα.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της & αποκάλυψε το όνομά της