Sexy mama: Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι sexy ακόμη και με την κοιλίτσα φουσκωμένη

Sexy mama: Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι sexy ακόμη και με την κοιλίτσα φουσκωμένη

Και είναι πραγματικά πολύ όμορφη

Αντίστροφα τον χρόνο μετράει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η όμορφη ηθοποιός κάνει συχνά πυκνά updates στο Instagram account της με τα στάδια της εγκυμοσύνης της και πλέον έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του ταξιδιού αυτού.

Η κοιλίτσα της φουσκώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και είναι πλέον έτοιμη να ζήσει την πιο όμορφη εμπειρία που μπορεί να έχει μια γυναίκα στη ζωή της, την μητρότητα. Το φύλο του μωρού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως μιας και τα post της κάθε φορά μας μπερδεύουν και μας αποπροσανατολίζουν, ωστόσο είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι θα είναι το πιο γλυκό δώρο.

Και όσο η εγκυμοσύνη της φτάνει στο τέλος της, εκείνη γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο όμορφη, όλο και πιο sexy. Είναι αλήθεια τελικά πως η μητρότητα σε αλλάζει. Πως κατάφερε όμως η Αθηνά να δείχνει super sexy για μία ακόμη φορά παρά την φουσκωμένη της κοιλίτσα; Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να μάθεις την απάντηση είναι μια ματιά στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Η ηθοποιός φορά ένα μακρύ γαλάζιο πουκάμισο κι ένα ζευγάρι ψηλές γκρι κάλτσες και δείχνει πανέμορφη και sexy.

Δες την φωτογραφία της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Δίδυμα ή όχι; Ο πρίγκιπας William απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton