Η Όλγα Φαρμάκη μόλις ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία, μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Όλγα Φαρμάκη μόλις ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία, μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Το comeback της Όλγας στα social media

Μια στεναχώρια και μία απογοήτευση νιώσαμε, όταν ακούσαμε την Κυριακή από τον Σάκη Τανιμανίδη, να μας λέει πως η Όλγα Φαρμάκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τώρα αυτήν της Όλγας Φαρμάκη το reality επιβίωσης δεν έχει πια την ίδια δυναμική στα μάτια μας. Βέβαια υπάρχει και η έκφραση «όσο μας πληγώνει, τόσο μας πορώνει», οπότε σίγουρα θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε.

Η Όλγα Φαρμάκη τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους και μόλις πριν από λίγα λεπτά έκανε το comeback της στα social media. Ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία. Ένα στιγμιότυπο από κάποιο αγώνισμα ανέβασε η Όλγα της καρδιάς μας και η λεζάντα που την συνόδευε, ήταν αρκετή για να μας συγκινήσει.

«Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει ?? . .
•photo credits @yayhann #survivor2018».

Δες τη φωτογραφία της στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η Όλγα Φαρμάκη μας δείχνει για πρώτη φορά τη μαμά της

Survivor 2: Οι κακές σχέσεις Τανιμανίδη - Λιανού και το παρασκήνιο