Sexiness ετών 43. Η star ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της και αναστατώνει το διαδίκτυο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sexiness ετών 43. Η star ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της και αναστατώνει το διαδίκτυο

Έχει όμως κορμάρα

Ποιος είπε πως το να ποζάρεις με εσώρουχα –ή και χωρίς αυτά- ή γενικά με κάποιον sexy τρόπο είναι μόνο προνόμιο των supermodel και των αδερφών Kardashian; Όποιος και να το είπε είναι φήμη και σε πληροφορούμε πως είναι ακόμη πιο κολακευτικό και ελκυστικό όταν βλέπεις μια σαραντάρα σε μία τέτοιου είδους πόζα, πόσο μάλλον όταν έχει και κορμί.

Και η εν λόγω 43χρονη έχει κορμάρα και δυστυχώς δεν μπορούμε να μην το παραδεχτούμε. Η Chelsea Handler μπορεί να μην είναι κανένα κοριτσάκι πια, όμως το κορμί της βάζει κάτω όλες τις εικοσάρες. Και αν δεν μας πιστεύεις, θα το ανακαλύψεις και μόνη σου στη συνέχεια. Η παρουσιάστρια ανέβασε το Twitter account της μία φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας μόνο το εσώρουχο της (από τη μέση και κάτω) και αναστάτωσε όλο το διαδίκτυο.

Και το αναστάτωσε για τους εξής δύο λόγους: α) γιατί έχει κορμάρα και θα ήμασταν φάουλ αν δεν της το αναγνωρίζαμε και β) γιατί με τον τρόπο που έχει ξαπλώσει δεν φαίνεται καν αν φορά εσώρουχο, οπότε λογικό ήταν να προκαλέσει αναβρασμό στον ανδρικό πληθυσμό.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ποια Angelina Jolie; Η ατάκα του Brad Pitt για τη νέα του σύντροφο θα σε αφήσει άφωνη