Ο μπαμπάς της Meghan Markle έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο μπαμπάς της Meghan Markle έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον γάμο

Και ήταν φανερά συγκινημένος

Ένα από τα παράδοξα στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ήταν το γεγονός ότι ο μπαμπάς της ηθοποιού δεν έδωσε το παρών στην πιο ευτυχισμένη της κόρης του. Και αυτό όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του πριν από μερικά 24ωρα και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει.

Τη Meghan στην εκκλησία και στο πλευρό του Harry οδήγησε ο πατέρας του γαμπρού και πεθερός της πρίγκιπας Κάρολος. Ωστόσο παρακολούθησε από την τηλεόραση τον γάμο της κόρης του (σίγουρα θα ήθελε πολύ να είναι στο πλευρό της) και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του στο TMZ.

Ο Thomas Markle ανέφερε στο εν λόγω site πως παρακολούθησε τον γάμο στην California και τον χαρακτήρισε συγκινητικό και χαρούμενο. «Το μωρό μου δείχνει πανέμορφο και πάρα πολύ ευτυχισμένο. Μακάρι να ήμουν στο πλευρό της. Τους εύχομαι όλη μου την αγάπη και απέραντη ευτυχία», είπε ο μπαμπάς της Meghan σε δήλωση του στο TMZ. Σίγουρα χάρηκε και ταυτόχρονα στεναχωρήθηκε πολύ που δεν κατάφερε να είναι δίπλα στην κόρη του, αυτήν την όμορφη ημέρα.

Αυτά τα είδες;

Οι 6 καλύτερες στιγμές από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle που μας συγκίνησαν

Crash test: Το φιλί του Harry με την Meghan