Η Kim Kardashian απαντά στο αν χωρίζει ή όχι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian απαντά στο αν χωρίζει ή όχι

Έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες με ένα και μόνο post!

Back to reality και πίσω στην κανονική ροή της ζωής μας με την οικογένεια Kardashian έχουμε τα τελευταία 24ωρα, αφού οι διάσημες αδερφές, μας «βομβαρδίζουν» συνεχώς με νέα θέματα. Μετά την Kendall Jenner και το αποτυχημένο photoshop, την απαράδεκτη συμπεριφορά της Kourtney και την κάπως ακριβή κούνια της True Thompson, η Kim Kardashian έχει κάποια νέα για εμάς.

Η 37χρονη reality star έδωσε μια και καλή τέλος στις φήμες περί χωρισμού με τον Kanye West που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας στο Instagram account της μία φωτογραφία, η οποία ξεχείλιζε αγάπη, αλλά και νόημα. Τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου κλείνει σήμερα η Kim και ο rapper σύζυγος της και η ανάρτηση της, ήταν αυτή ακριβώς που ήθελες να δεις σήμερα.

«4 χρόνια πέρασαν και μένει ένα για πάντα ακόμη. Σε ευχαριστώ μωρό μου για την οικογένεια που μου χάρισες και που νοιάζεσαι για εμάς. Σε ευχαριστώ που με εμπνέεις καθημερινά, είμαι πολύ τυχερή. Ανυπομονώ για το «για πάντα» μας. Χαρούμενη επέτειος», έγραψε η star στη λεζάντα της φωτογραφίας της, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Εσύ ακόμη έχεις αμφιβολίες γι’ αυτόν τον χωρισμό;

Δες και αυτό:

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Kourtney Kardashian & η άσεμνη έκφραση της, κάνουν το γύρο του internet