Η Jennifer Lopez έχει σωσία και είναι πραγματικά ολόιδιες

Η Jennifer Lopez έχει σωσία και είναι πραγματικά ολόιδιες

Εσύ τι πιστεύεις της μοιάζει ή όχι;

Στο Hollywood και στη showbiz γενικότερα έχουμε δει πολλές κοπέλες, οι οποίες μοιάζουν ή προσπαθούν να μοιάσουν στην αγαπημένη τους star κα μάλιστα αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις θα τις χαρακτηρίζαμε και πολύ πετυχημένες. Η Kim Kardashian, η Selena Gomez και η Gigi Hadid είναι μερικές από αυτές και τώρα στη λίστα προστέθηκε και η Jennifer Lopez.

Ναι, η «Jenny from the block» έχει σωσία, η οποία μάλιστα προσπαθεί πάρα πολύ για να της μοιάσει. Η Jay, είναι από το Houston και αν ρίξεις μια κλεφτή και γρήγορη ματιά στο Instagram account της, θα νομίζεις πως βλέπεις τη Λατίνα τραγουδίστρια. Η ηλικία της είναι άγνωστη, ωστόσο είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει την δεδομένη στιγμή.


https://www.instagram.com/p/BjnD4rxD6aJ

Η Jay είναι ένα πολύ γυμνασμένο κορίτσι (πάρα πολύ θα λέγαμε) και στην πλειοψηφία των φωτογραφιών της ποζάρει με κοντά φορέματα, που αναδεικνύουν το σώμα της και με τα μαλλιά της πιασμένα σε αυτόν τον χαρακτηριστικό κότσο της Jen. Ωστόσο θεωρούμε πως η τόση προσπάθεια που κάνει για να της μοιάσει την αδικεί κάπως και αποκλίνει αρκετά από το επιθυμητό της αποτέλεσμα.

«Είναι το είδωλο μου και θεωρώ πως είναι μεγάλη μου τιμή να λένε πως της μοιάζω. Την θαυμάζω πολύ», ανέφερε η ίδια η Jay χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Brangelina: Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα τους και η Angelina Jolie είναι έξαλλη