Survivor 2: Ο Πάνος Θεοδώρου επιστρέφει Ελλάδα και φέρνει και μία έκπληξη μαζί του

Survivor 2: Ο Πάνος Θεοδώρου επιστρέφει Ελλάδα και φέρνει και μία έκπληξη μαζί του

Δεν μπορεί να μην είδες αυτό το story του

Μόλις εχθές είδαμε την πρώτη ανάρτηση του Πάνου Θεοδώρου στο Instagram λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Και μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα –μιας και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει- οι παίκτες, όσοι αποχώρησαν δηλαδή, δεν έχουν επιστρέψει ακόμη.

Ο Πάνος που έχει ήδη μερικές μέρες που έχει αποχωρήσει επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες, φέρνει μαζί όμως και μία έκπληξη. Ποια είναι αυτή; Είναι δυνατόν να μην τον ακολουθείς και να μην έχεις δει το Instagram story του; Ο sexy αυτός άντρας περίμενε μέχρι να ολοκληρωθεί και το προτελευταίο συμβούλιο του νησιού για να δει με ποιον θα επιστρέψει παρέα.

Ο Νικόλας Αγόρου ήταν αυτός που αποχώρησε εχθές και κάπως έτσι Πάνος και Νικόλας αποχαιρέτισαν μαζί το Survivor και την Δομινικανή δημοκρατία και μπήκαν στο αεροπλάνο της επιστροφής. Ο Πάνος ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο account του ένα story από το αεροδρόμιο Las Americas στην Δομινικανή δημοκρατία κι εκεί μας αποκάλυψε την έκπληξη του.

Όσο θα βλέπεις το βίντεο παρακάτω, εμείς θα κάνουμε μία μικρή υποσημείωση. Τώρα που αποχώρησε, έκανε το μπάνιο του κι επέστρεψε και πάλι στην «κανονική ζωή» ο Πάνος, δεν είναι πολύ ωραίος άντρας; Δεν τον είχαμε ξεχωρίσει άδικα μαζί με τους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Ηλία Γκότση τελικά.


https://www.instagram.com/p/Bk45kZegFiC

Διάβασε ακόμη: Απίθανη νίκη της Κατερίνας Δαλάκα: Κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2018