Έξαλλος! Ο Justin Bieber απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Hailey και δεν είναι χαρούμενος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλος! Ο Justin Bieber απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Hailey και δεν είναι χαρούμενος

Πόσα νεύρα πια;

Πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει μία είδηση, που ήθελε τον Justin Bieber να έχει δηλώσει πως θέλει σύντομα να γίνει πατέρας. Μία δήλωση που θεωρήσαμε υπερβολική σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και που δεν πιστέψαμε πως έγινε στ’ αλήθεια.

Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους, αφού τα ΜΜΕ ακόμη και με μία τόση δα μικρή αφορμή μπορούν να φτιάξουν ακόμη και το πιο απίστευτο θέμα. Και κάπως έτσι μετά από αυτήν τη δήλωση του τραγουδιστή, φωτογράφοι και μη προσπάθησαν να αποσπάσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία, κάνοντας όμως έξαλλο τον Justin Bieber.

Ένας φωτογράφος συγκεκριμένα επέμεινε στο να μάθει εάν θα κάνουν άμεσα παιδιά με την Hailey Baldwin και ακόμη περισσότερο εάν εκείνη είναι ήδη έγκυος. Κάποια στιγμή ο Justin έχοντας ήδη δώσει κάποιες αρνητικές απαντήσεις, έγινε έξαλλος ρωτώντας με ύφος τον φωτογράφο ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας του: «Δείχνεις πολύ φυσιολογικός για να κάνεις αυτήν τη δουλειά».



Στο τέλος και παρά την έκρηξη του τραγουδιστή ο φωτογράφος του ζήτησε συγνώμη και ο Justin του απάντησε πως είναι όλα καλά. Τουλάχιστον, μάθαμε πως η Hailey δεν είναι έγκυος.

Διάβασε ακόμη: Η Selena Gomez ζήτησε από τον Justin Bieber το πιο επικό δώρο για τα γενέθλια της