Λίγο πριν γεννήσει η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της χωρίζουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν γεννήσει η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της χωρίζουν

Και ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες μας εξέπληξε ανακοινώνοντας στο Instagram account της, πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι και ήταν ίσως μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες του Hollywood. Χαρήκαμε πολύ δεν θα σου το κρύψουμε, όμως απ’ ό,τι φαίνεται αποφάσισε να πάρει πίσω αυτήν τη χαρά που μας έδωσε.

Η διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, την κόρη που τόσα χρόνια ήθελε να αποκτήσει, όμως δεν θα είναι πια μαζί με τον μπαμπά της, αφού φήμες την θέλουν να χωρίζει. Ο λόγος για την Kate Hudson και τον Danny Fujikawa, οι οποίοι έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης βρίσκονται πολύ κοντά στον χωρισμό.

Δες και αυτό: Kate και Meghan πιο δεμένες από ποτέ: Το δράμα που ένωσε τις δύο δούκισσες

Οι χωρισμοί ποτέ δεν είναι εύκολοι, αλλά το να αντιμετωπίζεις έναν, λίγο πριν γεννήσεις, αυτό ακούγεται σχεδόν αδύνατο. Και μην βιαστείς να κατηγορήσεις την ηθοποιό, γιατί είναι η μόνη αθώα και προδομένη της όλης υπόθεσης. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Danny είναι αυτός που έδωσε το τέλος, λέγοντας στην Kate, πως δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει μαζί της. Η ηθοποιός φυσικά είναι καταρρακωμένη.

Καταρχήν ποιος είναι αυτός που παρατάει ολόκληρη Kate Hudson; Δεύτερον, μπορεί να στεναχωριόμαστε για εκείνη, αλλά καθόλου δεν της αξίζει ο εν λόγω κύριος, αν πραγματικά φέρθηκε τόσο άνανδρα. Ό,τι και να έχει συμβεί πραγματικά, την αλήθεια θα τη μάθουμε σύντομα. Πριν σε αφήσουμε ωστόσο, θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτήν τη φωτογραφία του μεγάλου γιου της Kate.

katehudson 37382391 526805381105049 7588434010544537600 n

Βλέπεις κι εσύ την ομοιότητα μεταξύ τους (βασικά μοιάζουν σα δίδυμοι) ή είναι ιδέα μας;

Διάβασε ακόμη: Το μονόγραμμα της Meghan Markle και του Harry αποκαλύφθηκε και είναι υπέροχο