Baby alert στο Hollywood! Δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια θα γίνει μαμά για τρίτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert στο Hollywood! Δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια θα γίνει μαμά για τρίτη φορά

Κι άλλη έκπληξη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, μαμά και υπέροχος άνθρωπος. Η star τα κάνει όλα και αυτό το διάστημα είναι σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι έγκυος, στο τρίτο της παιδάκι. Το Hollywood τους τελευταίους μήνες μας φέρνει μόνο χαρούμενες ειδήσεις, πολλές από αυτές αρκετά απρόσμενες.

Μετά την εγκυμοσύνη της Kate Hudson, μία ακόμη star πρόκειται να γίνει μαμά και πολύ έχουμε χαρεί με αυτήν την εξέλιξη. Σύμφωνα με το RaradOnline, η Christina Aguilera είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, με τον αρραβωνιαστικό της Matt Rutler. Η 37χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη μία κόρη (3 ετών) με τον Matt, τη Summer κι έναν μεγαλύτερο γιο (10 ετών) τον Max, με τον πρώην σύζυγό της Jordan Bratman.

Δες και αυτό: Η Christina Aguilera ποζάρει topless για το νέο της άλμπουμ και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία μας

«Η Christina και ο Matt συζητούν καιρό τώρα το ενδεχόμενο για να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδάκι και όσοι τους γνωρίζουν αναφέρουν πως η 37χρονη είναι έγκυος», λέει μία πηγή στο RadarOnline. Η τραγουδίστρια φέρεται να διατηρεί «την ψυχραιμία» της για τα καλά νέα προς το παρόν, αλλά εκείνοι που βρίσκονται κοντά της έχουν παρατηρήσει κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής της. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι αποφεύγει το αλκοόλ και το sushi και φοράει γενικά φαρδιά ρούχα.

Με αυτά τα δεδομένα φυσικά κι εμείς το ίδιο θα υποθέταμε. Το μόνο που μένει πια είναι η επιβεβαίωση ή η διάψευση της ίδιας σχετικά με την είδηση αυτή.

Διάβασε ακόμη: Jennifer Aniston:Κλείνει στόματα με τη δήλωσή της, 5 μήνες μετά το χωρισμό της