Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte φοράει μόνο φορέματα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte φοράει μόνο φορέματα;

Της επιτρέπεται να βάλει παντελόνι;

Θα έχεις παρατηρήσει πολλές φορές πως ο πρίγκιπας George, φοράει συνεχώς βερμούδες και όχι μακριά παντελόνια και αντίστοιχα και η πριγκίπισσα Charlotte φοράει συνεχώς φορέματα. Η ερώτηση και η απορία μας είναι γιατί συμβαίνει αυτό και αν της επιτρέπεται να βάλει παντελόνι. Η 3χρονη απαθανατίζεται συνεχώς φορώντας φορέματα στις δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς της. Τι λένε γι’ αυτό οι royal ειδικοί;

Η θεία της Charlotte, Meghan Markle, προκάλεσε έναν σάλο φορώντας κοστούμι, ενώ και η μαμά της, Kate Middleton, έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές με παντελόνι. Ακόμη και η βασίλισσα Ελισσάβετ έχει φορέσει εάν θυμάσαι στο παρελθόν. Μπορεί όμως η μικρή κόρη του William -που είναι τέταρτη στη σειρά για την διαδοχή του θρόνου- να κάνει ένα διάλειμμα από τα φορέματα;

Δες και αυτό: Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex ζει σε μία κόλαση και έχει σχεδόν αρρωστήσει

Η σχεδιάστρια παιδικών ρούχων Rachel Riley, που έχει ντύσει τον πρίγκιπα George, αποκάλυψε ότι η Charlotte ντύνεται με φορέματα για να αποφύγει να φανεί «ξεπερασμένη», ανέφερε κάποια στιγμή στο The Telegraph.

«Αν δεις τις φωτογραφίες των νεαρών βασιλικών κοριτσιών -από την πριγκίπισσα Anne στη Charlotte, θα παρατηρήσεις ότι τείνουν να φορούν φορέματα σαν κορίτσια όταν είναι σε δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς τους», εξηγεί η βασιλική εμπειρογνώμονας Marlene Koenig στο BAZAAR.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη βασιλική απαγόρευση για τα παντελόνια για την πριγκίπισσα Charlotte, όπως δεν υπάρχει και για τη Meghan Markle. «Δεν υπάρχει κανόνας που να απαγορεύει τα παντελόνια. Αν η Δούκισσα σε δημόσια εμφάνιση της φοράει φόρεμα και η Charlotte είναι μαζί της, πιθανότατα θα φοράει κι εκείνη», προσθέτει η Marlene.

«Υποθέτω ότι όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι και παίζουν στο δωμάτιο ή στην αυλή, φορούν πιο casual ρούχα» εξηγεί η Koenig. Και αυτό έχει αποδειχθεί, αφού η νεαρή πριγκίπισσα έχει απαθανατιστεί να παίζει με τον αδερφό της και την νταντά τους σε μη επίσημη εμφάνιση το 2016 και φορούσε σορτς.

Διάβασε ακόμη: H απαίτηση που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ για τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας