Αυτή η royal θα είναι η παράνυμφος της πριγκίπισσας Ευγενίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η royal θα είναι η παράνυμφος της πριγκίπισσας Ευγενίας

Πάει σε κάποια το μυαλό σου;

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Οκτώβρη, στη μία νέα ημερομηνία που όρισαν, αφού είχε αναγκαστεί να την αλλάξει, λόγω του γάμου του ξαδέρφου της πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, τον Μάιο που μας πέρασε. Και ενώ πλέον όλοι έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε ρυθμούς για έναν ακόμη royal γάμο, κυκλοφόρησε μία νέα είδηση σχετικά με αυτόν.

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού, πως μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε θέλει από τον απλό κόσμο συμπληρώνοντας μία φόρμα, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ποια θα είναι η κυρία επί των τιμών της στον επερχόμενο γάμο της. Θα ακολουθήσει άραγε το παράδειγμα της Kate Middleton που είχε την αδερφή της ή της νιόπαντρης Meghan Markle, που είχε παρανυφάκια και παραγαμπράκια;

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό People, η Ευγενία σε συνέντευξή της δήλωσε, πως τον ρόλο αυτόν της κυρίας επί των τιμών θα αναλάβει η αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη. «Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη», δήλωσε η νύφη για το σχεδιασμό του γάμου. «Είναι “εκνευριστικό”, γιατί θέλεις να είναι όλα τέλεια, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι θα είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς για πάντα και έτσι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», ανέφερε η πολύ cool νύφη Ευγενία.


https://www.instagram.com/p/Bl-JcdjgzcI

Αν περιμένεις να δεις και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στον γάμο ου λέμε το εξής: η πριγκίπισσα Charlotte θα είναι παρανυφάκι και ο αδερφός της George παραγαμπράκι. Και οι δύο άλλωστε έχουν πια μεγάλη εμπειρία σε αυτό χάρη στο θείο τους Prince Harry, ο οποίος παντρεύτηκε τον Μάιο στη θεία τους Pippa Middleton, που παντρεύτηκε πέρυσι.

Δες και αυτό: Γιατί η πριγκίπισσα Charlotte φοράει μόνο φορέματα;