Απίστευτη φωτογραφία! Η star μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά, λίγα 24ωρα πριν γεννήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτη φωτογραφία! Η star μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά, λίγα 24ωρα πριν γεννήσει

Δες πόσο πολύ έχει φουσκώσει

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τη συγκεκριμένη ηθοποιό στα social media μας και δεν θα σου κρύψουμε, πως για μια στιγμή θεωρήσαμε πως γέννησε κι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Όμως για καλή μας τύχη, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram account της και είδαμε πως όχι μόνο δεν έχει γεννήσει, αντιθέτως η κοιλίτσα της είναι πιο φουσκωμένη και πιο μεγάλη από ποτέ.

Διάβασε ακόμη: Surprise! Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Οι πληροφορίες μέχρι πρότινος ανέφεραν, πως η πιθανότερη ημερομηνία για την γέννηση της κόρης της, είναι μέχρι τέλος Αυγούστου, όμως όπως μπορείς και μόνη σου να δεις αυτή διαψεύστηκε πανηγυρικά. Η Kate Hudson περιμένει ακόμη με ανυπομονησία την μικρούλα της και αυτό μας έδειξε μέσα από το account της στο Instagram.

Φορώντας ένα μακρύ κιμονό και ποζάροντας μπροστά από τον καθρέφτη της, μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει πια η κοιλίτσα της και νιώσαμε μέχρι κι εμείς την ανυπομονησία της να γνωρίσει την κορούλα της. Πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, οπότε «ανανεώνουμε το ραντεβού» μας μέχρι την επόμενη ανάρτηση με το μωράκι της.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Δες και αυτό: Η σοκαριστική απόφαση της Angelina Jolie και η νέα τροπή στη σχέση της με τον Brad Pitt