Sarah Jessica Parker: Στο στόχαστρο ξανά με αγωγές και δικαστικές διαμάχες

Sarah Jessica Parker: Στο στόχαστρο ξανά με αγωγές και δικαστικές διαμάχες

Είναι πολλά τα εκατομμύρια για τα οποία κατηγορείται η SJP.

Η Sarah Jessica Parker μπαίνει ξανά στο στόχαστρο καθώς χαρακτηρίζεται ως «μη επαγγελματιάς» και κάπως έμμεσα... κλέφτρα. Η ίδια βέβαια έχει προσπαθήσει εδώ και αρκετούς μήνες να κρατήσει χαμηλό προφίλ γύρω από αυτό το ζήτημα, μα η εταιρεία κοσμημάτων, που τα έχει βάλει μαζί της, δεν τα παρατάει και τόσο εύκολα. Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί τόσες κατηγορίες εναντίον της;

Η Kat Florence Design ισχυρίζεται πως η ηθοποιός δεν έχει επιστρέψει ακόμη τα κοσμήματα τα οποία είχε δανειστεί ενώ ο δικηγόρος της SJP δηλώνει στο Page six: «Αυτό είναι απλά ψευδές. Η Sarah Jessica Parker είχε συμβόλαιο με την Kat Florence και της ζητήθηκε να κρατήσει τα κοσμήματα, έτσι ώστε να μπορεί να τα φοράει στο κόκκινο χαλί και άλλες εκδηλώσεις. Η Sarah Jessica Parker είναι το πιο ειλικρινές και αξιόπιστο άτομο, που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν θα κρατούσε ποτέ κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Στην πραγματικότητα, έχει ζητήσει από τότε που η Kat Florence σταμάτησε να την πληρώνει να επιστρέψει τα κομμάτια, αλλά η σχεδιάστρια κοσμημάτων δεν έδειξε τρομερό ενδιαφέρον να τα πάρει πίσω».

Η εταιρεία κοσμημάτων ισχυρίζεται πως έπειτα από τη φωτογράφιση, της παραχώρησε τα κοσμήματα για το διάστημα περίπου δύο μηνών και μέσω του δικηγόρου της δηλώνει: «Μετά από μια φωτογράφηση για διαφήμιση, η κ. Sarah Jessica Parker ζήτησε να κρατήσει μερικά από τα κομμάτια για μερικούς μήνες για να τα φορέσει Συμφωνήσαμε και καταγράψαμε τι κράτησε. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2016. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια και τα κοσμήματα δεν μας επιστράφηκαν ποτέ».

Διάβασε και αυτό:

Εκτός εαυτού! Μετά την κλοπή των φωτογραφιών, ποιος είδε την Kendall Jenner και δεν τη φοβήθηκε