Η Selena Gomez έκανε την πρώτη εμφάνιση, μετά την απομάκρυνση της από τα social και ήταν αρκετά hot

Η Selena Gomez έκανε την πρώτη εμφάνιση, μετά την απομάκρυνση της από τα social και ήταν αρκετά hot

Αρκετά αλλόκοτο look, αλλά sexy

Την προηγούμενη εβδομάδα η Selena Gomez με μία φωτογραφία της στο Instagram account της, ανακοίνωσε την απόφαση της να απέχει για λίγο καιρό (άγνωστη η διάρκεια του) από τα social media (κυρίως το Instagram) προκειμένου να έχει μία φυσιολογική ζωή και να μη νοιάζεται για το πως δείχνει στο απρόσωπο αυτό κοινωνικό δίκτυο. Και δεν την κατηγορούμε, ίσως η απόφαση που έχει πάρει να της κάνει πολύ μεγάλο καλό.

Η 26χρονη τραγουδίστρια ωστόσο μερικά 24ωρα αργότερα, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έδειχνε πολύ hot. Όχι, δεν ήταν έξαλλα ντυμένη, ούτε φορούσε κάτι υπερβολικό. Αντιθέτως βγήκε έξω φορώντας ένα σετ πιτζάμας και μας άρεσε πολύ.

Έλα τώρα παραδέξου το, κι εσύ το έχεις κάνει, κι εμείς το έχουμε κάνει. Όλοι μία φορά έχουμε βγει από το σπίτι μας φορώντας τις πιτζάμες μας. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κάτι mix&match με αστεράκια, καραβάκια ή καρδούλες, αλλά σε ένα μονόχρωμο σετ φόρμας που φυσικά δεν μοιάζει ιδιαίτερα με πιτζάμα. Έτσι λοιπόν και η Selena Gomez έκανε την έξοδό της φορώντας ένα κόκκινο σετ -παντελόνι-μπλουζάκι- με το οποίο έδειχνε ιδιαίτερα όμορφη και hot θα μπορούσαμε να πούμε.


https://www.instagram.com/p/BoSkYZ_FlxK/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Φυσικά ήταν αμακιγιάριστη φορούσε τα γυαλιά μυωπίας της και είχε τα μαλλιά της πιασμένα επάνω. Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς μας άρεσε πολύ που ήταν έτσι απλή και δεν την ένοιαζε απολύτως τίποτα. Selly σε στηρίζουμε. Keep going!

Δες και αυτό: Καταλάβαμε καλά; Μήπως η Selena Gomez με αυτήν τη δήλωση μας έδειξε πως σκέφτεται ακόμη τον Justin;