Ληστεία στο σπίτι των Beckhams. Σε πανικό η Victoria και τα παιδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ληστεία στο σπίτι των Beckhams. Σε πανικό η Victoria και τα παιδιά

Και δεν είναι αυτός που νομίζεις

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε ή μάλλον διαβάσαμε τη δήλωση του David Beckham για τον γάμο του με τη Victoria, τον οποίο παρουσίασε απλό και ανθρώπινο και όχι παραμυθένιο και μαγικό, όπως συνηθίζει η Victoria να μας τον δείχνει μέσα από τα social media της. Αυτό φυσικά ήταν κάτι που πείραξε πολύ την σχεδιάστρια, η οποία ξέσπασε σε κλάματα για δύο συνεχόμενες ημέρες.

Πληροφορίες στη Sun αναφέρουν, πως η 44χρονη σχεδιάστρια είπε πως ένιωσε ντροπιασμένη και απόλυτα καταρρακωμένη που ο πατέρας των παιδιών της ήταν τόσο αναίσθητος. Ένας φίλος επίσης του ζευγαριού, είπε πως η Victoria έγινε κομμάτια με αυτήν τη συνέντευξη. Τα πράγματα όμως αλλάζουν κάπως με μία νέα είδηση που ήρθε στο φως. Ο David είπε όσα είπε, όμως η Victoria δεν έκλαψε ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο.

Αυτό το είδες; H Meghan Markle χαϊδεύει την κοιλιά της και μας κάνει να ανατριχιάσουμε (photos)

Νέα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως το σπίτι τους στο Cotswolds παραλίγο να διαρρηχθεί από 3 άνδρες αγνώστων στοιχείων. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Beckham, όταν και ειδοποιήθηκε από την ομάδα ασφαλείας που είδε τους διαρρήκτες μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που έχει εγκαταστήσει το ζευγάρι.

Τώρα ο David είναι αναγκασμένος να αυξήσει την ασφάλεια στο εξοχικό σπίτι, όπου εκείνος η Victoria και τα παιδιά, περνούν τα περισσότερα Σαββατοκύριακα τους. Οι τρεις άντρες απαθανατίστηκαν στην προσπάθεια τους να διαρρήξουν το σπίτι όσο η οικογένεια ταξίδευε προς την Αυστραλία.

Αυτό ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για το ζευγάρι και κάτι που τρομοκράτησε ιδιαίτερα την Victoria, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μόλις είδε τις φωτογραφίες με τους διαρρήκτες έξω από το σπίτι τους. Σκέφτηκε πως θα μπορούσαν να είναι μέσα εκείνη τη στιγμή και να τους έχει συμβεί το οτιδήποτε.

Κάπως έτσι δικαιολογούνται και τα κλάματα της 44χρονης. Τελικά δεν ήταν οι δηλώσεις του David αυτές που την πλήγωσαν.

Δες και αυτό: Η πρώτη εμφάνιση των Beckhams, μετά την ηχηρή δήλωση του David