Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Meghan Markle, αποδεικνύουν πως ήταν γραφτό να γίνει royal

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Meghan Markle, αποδεικνύουν πως ήταν γραφτό να γίνει royal

Φωτογραφίες που βγήκαν πριν καν γνωρίσει τον Harry

Μπορεί η Meghan Markle να μην είναι γνήσια γαλαζοαίματη, όμως υπάρχουν φωτογραφίες από το παρελθόν της, που προμήνυαν το μέλλον της. Και κάθε τόσο που δημοσιεύεται κάτι από το παρελθόν της μας αφήνει πραγματικά άφωνες, και σκεφτόμαστε: τελικά ήταν τυχαίο που γνώρισε και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry; Σίγουρα το ίδιο είχες αναρωτηθεί κι εσύ όταν είδες πριν από περίπου έναν χρόνο τη φωτογραφία της 18χρονης Meghan να ποζάρει μπροστά στο Buckingham, δηλώνοντας πως θα ήθελε να παντρευτεί έναν πρίγκιπα.

Να λοιπόν που το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και τώρα περιμένει και το πρώτο της παιδάκι. Επειδή όμως αυτά είναι πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη, τώρα θα σταθούμε σε κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ταξίδι που έκανε η Meghan Markle στη Μάλτα, πριν από τρία χρόνια. Το 2015 η Δούκισσα του Sussex, της οποίας η προ προγιαγιά της, Mary Bird, γεννήθηκε στη Μάλτα, επισκέφθηκε τη μεσογειακή χώρα για να μάθει για την καταγωγή της.

Δες και αυτό: Αυτό είναι το ζευγάρι του Hollywood που θα βαφτίσει το μωρό της Meghan και του Harry

Όταν της ζητήθηκε για το blog της (The Tig) να επισκεφθεί τη Μάλτα, εκείνη δήλωσε «ναι» χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, αναφέρει το E! News. Η Meghan Markle δοκίμασε μαλτέζικα πιάτα και συναντήθηκε με ντόπιους, καθώς «βυθιζόταν» στην κουλτούρα και ερχόταν σε επαφή με τις ρίζες της. Το ταξίδι της αυτό φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Elle UK. Η 37χρονη πλέον Δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε επίσης το Casa Rocca Piccola, ένα παλάτι του 16ου αιώνα μιας οικογένειας Μαλτέζων ευγενών. (Μήπως αυτό είναι προφητεία γι’ αυτό που θα γινόταν στο μέλλον;) Εκεί, φωτογραφήθηκε με ένα għonnella ή faldetta, μια παραδοσιακή κουκούλα με μανίκια και σάλι.

Και δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς πια πιστεύουμε ακράδαντα, πως η Meghan ήταν γραφτό της να γίνει μία royal. Σου θυμίζουμε πως το 2015 δεν είχε καν γνωρίσει ακόμη τον πρίγκιπα Harry, οπότε αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η αλλαγή στη ζωή της Kate Middleton και ο ρόλος της Meghan Markle